reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

reklama
Hej dziewczynki!!
Aga.p współczuje Ci sytuacji...on jakiś głupi jest weź mu powiedz żeby sięodczepił od Ciebie bo ciśnienie Ci podnosi!!!

No a ja jak już wiecie byłam wczoraj na wizycie-i dobrze bo spokojniejsza jestem:tak:
Tylko źle że ta szyjka się obniżyła nie wiadomo dlaczego:baffled:
A leki mam brać dalej luteine duphaston i fenoterol.
No właśnie brała któraś z Was ten FENOTEROL??Bo ponoć po nim się można źle czuć drżenie rąk mdłości przyspieszony rytm serca??!!

a ja chce jeszcze jeden temat poruszyć pamiętacie tą moja koleżanke która rodziła pod koniec marca? on już ponad tydzien temu odstawiła małego od piersi... no to jej wybór... ale jak wy zamierzacie zrobić? niby dużo łatwiej sztucznie ale mam sporo wahan przeciez wlasne mleko jest dużo zdrowsze....

Hej dziewczynki!!
Aga.p współczuje Ci sytuacji...on jakiś głupi jest weź mu powiedz żeby sięodczepił od Ciebie bo ciśnienie Ci podnosi!!!

No a ja jak już wiecie byłam wczoraj na wizycie-i dobrze bo spokojniejsza jestem:tak:
No właśnie brała któraś z Was ten FENOTEROL??Bo ponoć po nim się można źle czuć drżenie rąk mdłości przyspieszony rytm serca??!!
nie bralam nic takiego:no:

a ja chce jeszcze jeden temat poruszyć pamiętacie tą moja koleżanke która rodziła pod koniec marca? on już ponad tydzien temu odstawiła małego od piersi... no to jej wybór... ale jak wy zamierzacie zrobić? niby dużo łatwiej sztucznie ale mam sporo wahan przeciez wlasne mleko jest dużo zdrowsze....
Ja będe chciała karmić jak najdłużej-mleko matki najlepsze!!:tak:

Jak tylko będę mogła karmić to tylko pierś minimum do roku

Hej dziewczynki!!
Malinka jak jak biore fenoterol to czuje się dokładnie tak jak opisujesz! serce to chce mi gardłem wyskoczyć mam do tego tabletki które niwelują te dologliwosci. ale to lekarz decyduje czy je dać czy nie po wywiadzie

reklama
jak sie uda to chce tak jak moje cory,półtora roku najdłużje karmić

Do góry