reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

reklama
melduje sie po badaniu :-)
serduszko Malutkiej zdrowe i wszystko ok,
ech mogłabymtak codziennie dzidzie oglądać na monitorku, dziwne ale chciałam ją podczas badania wziąć na raczki przytulać :-). Mam śliczne zdjęcie mojej modelki z profilu i zaraz je wrzuce na odpowiedni wątek ale najpierw lece cos zjeść bo zgłodniałam z tych emocji
to są dobre wieści,super

dziewczyny, jestem przeziębiona od 3 dni leci z nosa, nie wiecie czy można stosować maść wick vaporub? do posmarowania pod nosem albo inhalacji? niestety nie złapałam dziś swojej ginki i nie wiem czy mogę użyć, a na ulotce nie jest wspomniane o stosowaniu w czasie ciąży:baffled: a katar męczy mnie niemiłosiernie...

reklama
dziś to aż sie wystraszyłam bo jak byłam na spacerze to poczułam tak strasznie wilgotno i szybko poleciałam do domu sprawdzić czy aby nie krwawie uffff:baffled:

Do góry