a powinien bo po takmi badaniu może dojsć do zakażenia i profilaktycznie sie je daje,a może masz jakies w domku to wystarczy 3-4 dni brac na nocod "ginekologa" a co? 30 dni to maksymalna ilość jaką może dać a nie wiadomo co z moim jest
AAAA CHODZIŁO ŻE ŻADNYCH GLOBULEK NIE DAŁ IWONKA PYTAŁA
reklama
to są dobre wieści,supermelduje sie po badaniu :-)
serduszko Malutkiej zdrowe i wszystko ok,
ech mogłabymtak codziennie dzidzie oglądać na monitorku, dziwne ale chciałam ją podczas badania wziąć na raczki przytulać :-). Mam śliczne zdjęcie mojej modelki z profilu i zaraz je wrzuce na odpowiedni wątek ale najpierw lece cos zjeść bo zgłodniałam z tych emocji
a już myslałam że ze mną coś nie tak ;-)Mika, ja się śmieję, że wreszcie zacznę używać podpasek;-).
ja tez tak miałam,ale po globulkach minęłodziewczyny a jak tam u Was ze sluzem? ja czasem mam tak duzo że wkładke musze nosić... czuje sie niekomfortowo z tym...
andariel
mama super dwójki :]
a ja i tak zawsze używam wkładek, czuje się bardziej świeżo (przed ciążą też); fakt, teraz śluzu sporo, ale to ponoć normalne w naszym stanie;
andariel
mama super dwójki :]
dziewczyny, jestem przeziębiona od 3 dni leci z nosa, nie wiecie czy można stosować maść wick vaporub? do posmarowania pod nosem albo inhalacji? niestety nie złapałam dziś swojej ginki i nie wiem czy mogę użyć, a na ulotce nie jest wspomniane o stosowaniu w czasie ciąży a katar męczy mnie niemiłosiernie...
reklama
Podziel się: