reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Mika powiedziala ze ostatnio szyjka byla scisle zamknieta, a teraz opuszka jakby lello sie roztworzyla, przestraszyla mnie strasznie, no i mysle ze to od dzwigania malego. Kurde zawsze cos. Nie wiem jak mam lezec z rocznym dzieckiem, narazie maz w domu do konca msc ale potem.

reklama
dobrze, tylko czuje od kilku dni nacisk na krocze z matim tez tak mialam ale znacznie pozniej. Spytalam czy to normalne no i powiedziala ze nie. Dostalam duphaston, magnez nospe i mam duzo lezec, odpoczywac, nie stresowac sie
no tak wiem... nie idzie lezeć ja sie ma dzieci ale choć staraj sie tempo zwolnić...

oj Kasia odpoczywaj ile sie da,ja wiem,że z malym sie nie da,ale jakoś dasz rade bo nie mamy wyjścia,ja też leze i staram sie oszczędzać,teraz dla odrpężenie wziełam sie na chwilke za kartki świateczne

Nie wiem Megaczka okaze sie po wizycie czy sie nie pogarsza. 15 kwietnia, chyba ze sie pogorszy to szybciej

jeszcze troszke i sie wyrowna różnica miedzy chlopcami a dziewczynkami
fajnie,że juz tyle osób wie co nosi,ale druga połowa czeka

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny! nie dosc, ze tak pozno, to w dodatku tylko na chwile. Biegam dzis od rana. Wy tez macie tyle sil czy tylko mnie rozpiera energia? :-)

Do góry