reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Heeeej dziewczyny:)

Ja dzis zostałam wezwana do pracy...Chodziło o totalna głupote,tzn szefowa chciała mnie poinformować ,że jutro o 2 jest zebranie i chce zebym była. Ale sie wkurzyłam!Nie mogła mi przez tel tego powiedziec?!! Ale ona własnie taka jest. Bo oczywiscie było tez drugie dno tej historii. Mianowicie szefowa mowi mi tak:" Wiesz musimy usiąśc i pomysleć w które dni bedziesz tak regularnie teraz przychodziła. " Ni nało oczy nie wyszły i mowie,że przeciez ja na zwolnieniu jestem, a ona na to; " no tak tak i badź do końca ale tak na troszke bys mogla wpasc". No po prostu brak słow! Co za tupet! Ani mysle przychodzic do pracy bedac na zwolnieniu,awłaszcza,że w razie kontroli z ZUSu to ja bekne za to. Ale czujecie. I wyobraźcie sobie,ze w zeszłym miesiącu jak tam byłam to tez cos o tym przebakiwałą,ale wtedy nie potraktowałąm tego powaznie a tu takie buty! WRRRRRRRRRRRR....Ale co tam!poradze sobie!

Dzis nic mi nie zepsuje nastroju,booooo....za chwile ide do GINA:)-huraaaa! Na 15.30. Mam blisko wiec o 15 wyjde to bedzie dobrze:). Niestety to jeszcze nie połówkowe,ale i tak super i nie moge sie doczekac. To znaczy pietra troszke mam jak zawze,ale jestem dobrej mysli:).

Odezwe sie po wizycie,a teraz Was sciskam. POczytam jeszcze troszke zaległych postów:)

reklama
Natt, masz rację, nawet nie próbuj chodzić, zwolnienie, to zwolnienie a ZUS jest wredny.

Karincia, jak zwykle poczta, ja czekam na konkurencję. Żeby priorytetowe szły 6 dni, a paczki 2- 3 tygodnie!!!!

Możn a trochę oszukać na kakaowy biszkopt, dać sernik na zimno z torebki, gorzej z owocami, mrożone, to nie to:-(

reklama
Do góry