reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

witam niedzielnie
i
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA DLA WSZYSTKICH KOBIETEK SIERPNIÓWECZEK I NIE TYLKO
karincia wyrazy współczucia[*]
chogata co do komunii to chyba połowa juz załatwiona,pod koniec miesiaca chcemy zaproszenia roznosic i wtedy dowiemy sie kto bedzie a kto nie,jeszcze ciasta zostało mi załatwić i potem juz bedzie z górki mam nadzieje;-)
impreza wczoraj sie udała,tylko,ze ja całą przesiedziałam z migrena straszna i od rana mam powtórke i dzisiaj chyba wezme juz tabletkę,dzisna obiadek do rodzicow ,a potem do kina jedziemy
u nas tez powrot zimy,miłej niedzieli
Ania trzymaj sie,bedzie dobrze,mnie od 2 dni tez brzuch boli,ale to pewno z przemęczenia,najważniejsze ze z dzidzią oki

reklama
piwonia plus taki że widziałam moje maleństwo na dobrym sprzęcie i można było żeberka u chudzielca policzyć :-) łykało wody i czkało aż mi się mordka uśmiechała:-) piwonia a kiedy ty masz zamiar odpocząć:wściekła/y::wściekła/y: jak dzidzia cię fest skopie:wściekła/y::wściekła/y:

piwonia plus taki że widziałam moje maleństwo na dobrym sprzęcie i można było żeberka u chudzielca policzyć :-) łykało wody i czkało aż mi się mordka uśmiechała:-) piwonia a kiedy ty masz zamiar odpocząć:wściekła/y::wściekła/y: jak dzidzia cię fest skopie:wściekła/y::wściekła/y:
hahaha,na razie przestala mnie nawet miziać:-(
więc czekam na tego kopa,ten tydzień mam nadzieje,ze bedzie luxniejszy choc watpie bo mój do Gdańska wyjeżdża:wściekła/y:

Ania to twoj maluszek miał niedawno urodzinki spóźnione życzenia urodzinoweWSzsytkiego najlepszego

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczyny!

Ale dzisiaj na u mnie piękna pogoda aż szkoda siedzieć w domku.
Wczoraj mielismy małą imprezkę, mam duzo do nadrobienia, ale to chyba dobiero wieczorkeim bo idzimey z M na obiad do rodziców.

Życzę wszyskim ciężarówkom miłego niedzielnego popołudnia!!!

Witajcie dziewczęta:)
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet!
Wirtualnego goździka macie ode mnie:)
My też (jak co tydzień) obiad u rodziców zaliczamy także wpadnę dopiero jutro.
Karincia moje wyrazy współczucia.
Deli na tą opuchliznę po zastrzykach najlepsze są liście kapusty lekko rozbite i przyłożone. Może zapach nie najlepszy ale na prawdę działa. Moja mama jak była w szpitalu miała cały bok nabrzmiały i tylko te liście ją ratowały.
Aneczko trzymaj się dzielnie. Mam nadzieję, że szybko ci ten ból przejdzie:)
Fajnie, że z Agą już lepiej. Ja zrobiłam zapas soków żurawinowych tak na wszelki wypadek.
Kasiu ja też mam stronę w zakładkach i oddaje swój głos. Więc wygraną masz w kieszeni:)))
Piwonia proszę cię zwolnij kobieto te tempo! Dbaj o siebie i maleństwo. No i oczywiście życze miłego oglądania:)

Oki to ja lecę tego mojego Skarba gdzieś wyciągnąć z 4 ścian. Miłego dnia laseczki!
Będę jutro!

widać że to niedziela takie pustki:wściekła/y::-D
a ja kwitnę z młodym w domu na spacer nie pójdę chyba że na króciutki bo jeszcze brzuch pobolewa a T poszedł do pracy:-( dobrze ze ma wolny wtorek i środę:-)
zaraz zrobię pomidorówkę bo to najprostsza i najszybsza zupa :tak:

A mnie powoli zasypuje ...:wściekła/y:

Aneczka u mnie też pomidorowa, bo nie chciało mi się nic tworzyć :-p właśnie skończyłam robić a na drugie mam udka z kuraka ;-)
Idę zjem zupke a potem biorę się za obieranie ziemniaków i pieczenie udek ;-)

reklama
Do góry