reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

dzien dobry!
sny mialam piekne tej nocy: bylam na tropikalnej wyspie ;-)
No, ale wystarczylo sie obudzic i wyjrzec za okno.... cholercia, znowu snieg! mam juz dosc! chce wiosny!

Milego dnia Wam wszystkim zycze!

Kasia - wychodzi na to, ze skoro wszystkie tak sumiennie oddajemy glosy codziennie, to chyba nie mozesz nie wygrac ;-))))

reklama
Papa Anet, Ty to masz dobrze, a ja to gotować musze i dla dodatkowo dwoch osob bo mam dzis gosci , chociaż wcale dziś mi się nie chce :wściekła/y: :-p

Kasia, trzeba myśleć pozytywnie, fajnie by było jak byś wygrała :-) ale ten półfinał to na pewno Ci się trafi, a kiedy koniec konkursu bo nie doczytałam tam na stronie??
Kurcze no, podziel się swoją pogodą, ja nie wiem czemu tu tak paskudnie zima wróciła :angry::dry: pospaceruj też za mnie troszkę bo ja to dziś nosa z domu nie wychylę :no:

Cześć dziewczyny :-)
Wszyskiego naj naj naj z okazji dni kobiet ;-)

Kasiu głos oddany :tak:
Muszę poczytać co się tu wczoraj działo. Widzę, że coś nie tak u Ani i Agi :wściekła/y:.

Gosia no to sny masz fajne, dzieki za glosik i milego dnia.
Maggie konkurs jest az do 20 kwietnia i do tego czasu trzeba te glosiki oddawac, mam nadzieje ze wam sie tak dlugo nie znudzimy:-D
Jak powiedzialam mezowi ze u was pada snieg, to tylko skwitowal to pewnie poludnie Polski:wściekła/y::wściekła/y:Po wiosne jak mowilam zapraszam do nas. I wiesz co jak juz lezy ten snieg to niech lepiej lezy bo jak sie roztopi to bedzie blocicho:baffled::dry:
Deli
dziekujemy serdecznie

czuje się tak samo jak wczoraj ale wiesz niby wszystko oki jest ginekologiczne, w środku , infekcji pęcherza nie ma, wiesz oni sie pytali czy czuje się na tyle dobrze żeby do domu no to co wróciłam

No to nieciekawie. Mam nadzieje ze jednak ci przejdzie, mi magnez bardzo pomagal. To nasza wspaniala opieka lekarska:no::no::no:

Cześć Aniu właśnie doczytałam wczorajszy dzień. Cieszę się, że wszystko z dzidzią w porządku, a brzuszek na pewno przejdzie.
Kasiu co mojej pupy wolę nie smarować, bo co czytam o kremach to w każdym jest coś nie tak jeśli chodzi o ciąże więc zaciskam zęby i jakoś wytrzymuje.

Wczoraj poszłam na obiadokolację z moim i przez cały czas Maleństwo dawało znać o sobie. Siedziała i śmiałam się jak głupia do sera. Cały czas w domu była cisza, a jak tylko wyszliśmy to dawało czadu. Rewelacja. Później w domu znów spokój, a przed snem znowu tańce w brzuszku :-).

reklama
Ania w domu lepiej niż w szpitalu a skoro wszystko ginekologicznie dobrze to się cieszę, może Ci przejdzie szybciutko, oby! :tak:

A to mój widok zza okna przed chwilką robiłam, Kasia powiedz mężowi że południe południem ale wiosnę też tu mamy hihi tylko trochę później niż u Was :wściekła/y:
my.php

Jakoś podwójnie wkleiłam hehe a myslałam ze tylko jedno się pokaże, dobra lecę coś poszukać na śniadanie

Załączniki

• SS850082.JPG
    SS850082.JPG
    67,6 KB · Wyświetleń: 15
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry