reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
kasia gosci mialam to i czasu nie bylo na pisanie....zreszta sama wiesz jak to jest robota zawsze jakas sie znajdzie a i przyszly tydzien chyba tez bede miala troche zabiegany:)musze jechac zlozyc znow te papiery na ponowny (ostatni) juz egzamin na licencje.....we wtorek samochod przyjezdza juz (ciekawe....i tak nie popracuje hehehhe)...

dobra lece bo do znajomych jestesmy zaproszeni:):):)
milego dnia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A odpoczac kiedy zamierzasz w 9msc? czy tez nie wchodzi w gre:wściekła/y::wściekła/y:
Mnie dzis lenistwo totalne opanowalo, ale nie moge w koncu caly dzien spac.
Mam nadzieje ze tym razem zdasz ten egzamin:-)

ja chce wiosne!!!
Chyba deszcz zaraz bedzie padac:baffled::baffled:

30 minut i po spacerku bo kurcze niby słonko jest ale po twarzy wiatr daje fest:wściekła/y:
ale przynajmniej się dotleniliśmy, pies pobiegał i chrupki kukurydziane kupiłam zjem na spółkę z młodym bo mi się zachciało:-p
witaj Aga i miłego dnia życzę
wrrrrrr ja przyszłam a tu pusto

Ostatnia edycja:
Matko jak ja nielubie niedzieli, maly spi juz dwie godziny a ja nie wiem co ze soba zrobic. Kolezanka z sasiedniego forum u miescila mojego linka z konkursem na jeszcze innym forum i efekt natychmiastowy, kochana jest.
W ogole jestem wszystkim wdzieczna za glosy, tak sie wciagnelam w ten konkurs, ze szok.
Mam nadzieje ze maly wstanie w dobrym humorze, ale wyjazd juz dzis nie wypali, za pozno:baffled:

Kasieńko jakbyś podała jeszcze raz linka do konkursu, bo gdzie go zapodziałam. Ja totalne lenistwo miałam wczoraj. Cały dzień w piżamie. Dzisiaj u nas piękne słoneczko, więc z pieskiem spacerowałam ładny kawałek.

Nie ma za co. Z przyjemnością klikam :-) Teraz ja Tobie, może kiedyś Ty mi ;-)

A co właściwie możecie wygrać??

reklama
Roczny zapas pampersow i bleder:-):-)Bardzo by sie przydalo zwlaszcza to pierwsze:tak:
Jak tylko kiedys bede mogla pomoc wal jak w dym:-D

Do góry