reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Witam wszystkich z rana. baska dziekuje bardzo.
Aneczka ciesze sie ze jednak wszystko w porzadku. Dzis juz lepiej???
Z Aga p. Juz lepiej, tzn. juz ja nie boli tylko troche pecherz dokucza. No i ma nadzieje jutro wrocic do domku, czekaja jeszcze na wynik posiewu takze jutro sie okaze co i jak:-)
Pozdrawiam wszystkich niedzielnie
No i najlepsze zyczenia z okazji naszego swieta:-):-)

Witam sie i ja niedzielnie-w Dzien Kobiet i zycze samych milych chwil dzisiaj:-):-):-)
U nas dzis zima na calego,sypie od wczoraj snieg,a miala byc wiosna,no i gdzie ona jest?:sorry2:

Kasiu dzis tez glos oddany,trzymam kciuki....
Poczytam teraz zaleglosci wczorajsze,bo mnie nie bylo...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wszystkiego naj naj kobietki:-)

ja dzisiaj nadrobie wczorajszy dzien i uciekam do teściów:baffled:

życze wszstkim słonecznego dnia;-)

JA takze witam się cieplutko:).

Wszytskiego naj w Naszym Dniu:)

Aniu, ja tez odetchnęlam ,że z tobą i dzidzią ok. A jak dzisiaj sie miewasz?

Kasiu ja tez codziennie oddaje swoj glosik i trzymam za Was kciuki:).

Ja za chwile ulatniam sie na siłownie. dzis czeka mnie godzinny bieg, no tzn takie truchtanie na maszynie do biegania. Siódme poty wycisnę,ale potem jaki humor super. Po takim sporcie to nawet jak jest snieg i powrót zimy to ja przed oczami WIOsNE widze:)- polecam!
Tak więc ściskam, pojawie sie znowu koło 12 jak wróce ze sportu.

Buźki i miłego przedpołudnia

Dziekujemy anet, natt, maggie za glosiki, pniemy sie w gore!!;-):-)Cos dzis mnie glowa zaczyna cmic, chyba na kawe sie zmusze:baffled:

Ostatnia edycja:
Dobrze ze z Anią wszystko ok. i z Agą

Mój dzień zaczyna się od forum a potem głosowanie fotkę Kasi, to teraz wypada iść zjeść sniadanie :-D

Kasia jak tak dalej pójdzie to wygraną masz w kieszenie, będziesz pływac w pampersach :-D

A u mnie dalej pada śnieg :wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja sie juz pozegnam,dzis jedziemy do mamy na obiad wiec gotowanie mnie ominie,pozdrawiam,moze pozniej uda mi sie jeszcze zajzec,pa,pa...:-):-):-)

reklama
O Maggie wcale bym sie nie pogniewala, tylko ze o pierwszych 3 msc i tak bedzie decydowac jury takze mam nadzieje ze ilosc glosow tez bedzie miala na to wplyw, napewno bedzie mialo wplyw na wejcie do Polfinalu:-)
Nie zartuj ze u ciebie ciagle ten snieg u nas ani troszke nie pada, zaraz ide z synkiem na spacer bo moze slonce nie swieci ale jest cieplutko:-)
Pa Anet, milego dnia

Do góry