reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
u nas gabinetów jest w cholerę ale dostać się bez zapisu masakra nawet nie ruszało ich że to 6 letnie dziecko jak jedną zapytałam jak ja mam cierpiącemu dziecku wytłumaczyć że nie macie kuponów to mi powiedziała ze jej to nie obchodzi ,a ta pedodonta do której teraz chodzę z chlopcami ma bardzo dobre podejście do dzieci i ma chmarę ludzi dlatego na wizytę trzeba długo czekać ale w poniedziałek zadzwonię do niej i zapytam może mnie przyjmą wcześniej no chyba że mu przejdzie i jakoś wytrzymamy do tego 12

ooo jak fajnie :-) aż mi zapachniało wiosennie !! :-)
dziękuję!! :-)

a tak w ogole to chyba Cię wlasnie znalazłam na klasie i wyslalam zaproszenie :-)

Może akurat Taszka, i przyjmie Was wcześniej, przecież dziecko z bólem powinno być jakoś bez kolejki traktowane, kurcze no,tak to jest cholera, albo full kasy trzeba mieć albo znajomości to wtedy takich problemów nie robią

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mój starszy syn od zawsze ma kłopoty z ząbkami i jak kiedyś byłam z nim u dentysty miał chyba 3 latka to dentysta powiedział że jak nie przestanie płakać to on nic nie zrobi , ja na to przecież dorosły a zaplącze jak go zaboli a dentysta ale ja nie mogę pracować jak dziecko się drze i było po wizycie musiałam wyjść

a wtedy nawet za kasę nie chcieli przyjąć bo pytałam , z braku miejsc albo jeden mi też powiedział że ma tyle kompletów narzędzi ilu pacjentów i też mnie nie przymnie

A proszę bardzo Kasia, w końcu kogoś znalazłam i jestem pewna że to Ty bo dzieciaczki na fotce poznaję :-D a w poza tym to ta klasa strasznie mi wolno zawsze chodzi :wściekła/y: pewnie przez mój hiper "szybki" internet :wściekła/y: bo i forum mi też wolno często działa :wściekła/y:

Taszka, ja też się nałaziłam do dentysty jako dziecko, ale wspominam nawet nieźle choć bolało, miałam fajną panią, i choć nie nawidzę zapachu dentysty to przynajmniej się nie boję ;-)
Mam nadzieję że Twemu małemu przejdzie szybko ten ból ząbka

ach szkoda gadać ta nasza kochana służba zdrowia , najgorsza jest ta bezradność dziecko cierpi a niemożna mu pomoc mój mały na szczęście zasnął może ten ząb da mu już spokój

reklama
No ale Maggie zdjec to tym duzo nie masz, a juz chcialam sie naoogladac. Masz sliczne wlosy, naturalnie krecone??:-)

Do góry