reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
a mnie chyba znowu noc nieprzespana czeka małemu ciągle dokucza ten ząbek a dziurki prawie nie widać nie wiem jak dotrwam do 12 chyba w poniedziałek zadzwonię do pedodonty morze mnie wciśnie wcześniej na wizytę

taszka ale to wczesniej nie da sie do dentysty dostac??Jak z bolem to powinni przyjac:-)

Wie ktos cos o Adze??Nie chcialabym ja smsami przesladowac:dry::confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jak starszy w zeszłym roku cały spuchł na buzi i płakał z bólu bo miał zapalenie okostnej to cały dzień zjeździłam i nie chcieli mnie nigdzie przyjąć, państwowo nie bo kuponów nie mieli a prywatnie miejsc ,ale w końcu trafiłam na tako jedna co przerwę miała akurat i z łaską nas przyjęła zajrzała mu do buzi i mówi 100 zł to będzie kosztować robimy zapytała głupio ,mój M kloł wtedy jak szewc , to my że tak , rozwierciła mu ząb trwało to kilka sekund , dala receptę z antybiotykiem skasowała 100i tyle się musieliśmy zjeździć i naprosić a to trwało dosłownie chwilę nie wiem za co my tyle podatków płacimy

Karincia, przykro mi :-( trzymaj się dzielnie

U mnie śniegu napadało że hej :wściekła/y: a robiło si.ę już tak wiosennie!!:wściekła/y::wściekła/y:
Wścieknę się jak do środy nie stopnieje:wściekła/y: ale co zrobić w marcu jak w garncu powiada stare przysłowie, szkoda że to się sprawdza:wściekła/y: GDZIE TA WIOSNA?!?!?!
może zrobi nam suprajsa i na dzień kobiet przybędzie :dry:

Witam się dziewczyny.Dziś zroiłam zupę serową i sałatkę z porów (pyszne) i oczywiście nie odpuszczę murzynkowi Piwoni .Ja też ostatnio coś w nerwach żyję ,a mianowicie miałam remontować łazienkę a tu jak nie urok to sracz....Zamówiłam kabinę na którą trzeba czekac 3 tyg.,płytki 2 tyg.,a do tego hydraulik w kulki sobie leci bo miał zacząć pracę w tym tygodniu ,ale coś mu wypadło ,potem w przyszłym i nawet to stoi pod znakiem zapytania.Było u mnie już 3 innych hydraulików i jedemu terminy nie pasują,innemu chyba robota nie leży ,a trzeci był raz i się wiecej nie pokazał.:angry:
Nie wiem czy zdąrzymy do świąt jak tak dalej bedzie szło!!!Święta to jeszcze jakoś przezyję ,ale w maju mam komunię syna i ciekawe czy zdążymy.A właśnie Piwonia jak tam u Ciebie przygotowania ,myślałaś już coś w tym temacie?
U mnie z komunią sytuacja tez nieciekawa: chrzestna mojego Dominika w maju bedzie rodzić,więc zapowiedziała mi ,że nie przyjedzie.Chrzestny od chrztu się nie pokazał ani razu podobno za granicą gdzies siedzi (też odpada).W mojej rodzinie wszyscy są pokółceni ,przez moją Babkę ,bo już podzieliła majątek ( a w zasadzie wszystko oddała 1 córce a ma jeszcze dwoje dzieci),więc nikt na siebie patrzec nie może ... Od strony męża teściowe to alkoholicy i jak przyjechali 2 lata temu na nasz slub to nie dośc ,że trzeba było po nich pojechać ( a mieli być w piatek rano przed ślubem a przyjechali tydzien wczesniej niby żeby nam pomóc ,ale z tej pomocy nic nie wyszło),to po ślubie wódki nakradli i win oraz na zakończenie trzeba było im bilety zasponsorować!Mąż się ich ewidentnie wstydzi,a do tego żeby przyjechali tylko teściowie ,ale oni całą ferajną się pchają w sumie jest ich6 osób (ja mam tylko 3 pokojowe mieszkanie).
Sziedze cały wekend i rozpaczam ,bo jest mi przykro ,że przez głupotę dorosłych mój syn będzie miał zepsytą komunię.Ale się naprodukowałam ufffff

taszka to faktycznie macie nieciekawie, u nas dentysta przyjmuje codziennie bez problemu, a z bolem to bez gadania:no::tak:
Maggie u nas wiosennie cieplutko zapraszam do siebie po troche wiosny:-)

reklama
Kasia nie kuś bo przyjadę i co zrobisz! hehe :-D albo wyślij trochę tej pogody na podkarpacie :-)
a właśnie dziś mnie na NK znalazła kuzynka z Twego województwa, dokładnie z Cimoszek :-) a ostatnio ją widziałam jak miałam chyba ze 6 lat :-)

Do góry