reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Witam sie ponownie,
Aga ja mam tak jak Ty z tymi lekarzami plus spotkania z opiekunka ktora na pierwszy spotkaniu zrobila mi wyklad o zdrowym odzywianiu z tego co wiem to na nastepnym ma mnie zabrac do szpitala i oprowadzic po oddziale, a ogolnie jest taka do pogadania... Co do usg to mam w szpitalu dwa razy ewntualnie 3 no i teraz ide na wizyte 23 i już sie nie moge doczekać bo powinni mi powiedzieć płeć :-D:-)

ja mam zamiar po 20 marca wybrac sie na usg do tego lekarza co byłam jak mnie brzuch bolał,bierze tylko 40zł i robi fotki wiec miałabym na pamiątkę
bo moja pewno dopiero w połowie kwietnia mnie wyśle

Ja sie wstrzymam do 21 tyg choc przyznam ze polecialabym juz teraz, ponoc 3d zrobic najlepiej miedzy 20-22 tyg.
Piwonia to naprawde niedrogo

Ja za usg nie place ani za wizyty tylko za zdjecie ok 10zl na polskie.

Co do snów sniło mi sie ze dzidzi skończyły sie pieluszki i lezała tak dłuższy czas na golaska bo czekałam ja az M. przyjdzie z nowymi a on wrócił z tetrowa i sie popłakałam. Ba! nawet obudziłam sie zapłakana

reklama
Do góry