reklama
ja juz tez przestałam myślec co bedzie bo to nie ma sensu,nastawimy sie ,a potem bedziemy rozczarowane,wiec dopóki np, nie bede miała potwierdzonego nawet nie myśle co tam noszekasia no to po co sie martwisz ze chlopak sie urodzi ja sie nie martwie......byle zdrowe i donoszone
a ja wogole lubie paluszki,a do słodkiego mnie znowu nie ciągnieA mnie do paluszkow cos nie ciagnie choc zawsze uwielbialam:-)Cos w ogole slone mi nie lezy bardziej slodkie mnie ciagnie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
aneczka2425
Fanka BB :)
kasiu ja tez ostatnio siedziałam na allegro i śliniłam się na taki różowy aż strach
tylko na takim brud szybciej widać
kaskax25
mama wspaniałej trójki
No ja wiem, ale ja juz mowilam ze ja marze o coruni, takiej malej slodkiej, w sukieneczkach, nie wspomne ze znow czeka na nas kolejny zabieg siusiakaNo to wole juz odmienna plec przynajmniej z tym bym miala odfolge. No ale jesli bedzie chlopak to oczywiscie ze bedzie kochany, chuchanykasia no to po co sie martwisz ze chlopak sie urodzi ja sie nie martwie......byle zdrowe i donoszone
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
piwonia to tak jak ja
a mnie na slodkie wlasnie nie bardzo bierze
ja moge slodkie coś tam od czasu do czasu skosztowac,ale duzo nie dam rady bo mnie odrzucapiwonia to tak jak ja
aniaso86
mamusia sierpniowa 2009
z innej beczki ... ponowie pytanie macie jakiś pomysł na imię dla pieska?
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Co tam Ania brud ale z daleka bedzie widac ze corkakasiu ja tez ostatnio siedziałam na allegro i śliniłam się na taki różowy aż strach
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
hahahahhahahahahahhahahahahhaha
reklama
a to bedzie pies czy suczka?z innej beczki ... ponowie pytanie macie jakiś pomysł na imię dla pieska?
Podziel się: