reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

A mnie do paluszkow cos nie ciagnie choc zawsze uwielbialam:-)Cos w ogole slone mi nie lezy bardziej slodkie mnie ciagnie:-p

reklama
kasia no to po co sie martwisz ze chlopak sie urodzi:) ja sie nie martwie......byle zdrowe i donoszone
ja juz tez przestałam myślec co bedzie bo to nie ma sensu,nastawimy sie ,a potem bedziemy rozczarowane,wiec dopóki np, nie bede miała potwierdzonego nawet nie myśle co tam nosze

A mnie do paluszkow cos nie ciagnie choc zawsze uwielbialam:-)Cos w ogole slone mi nie lezy bardziej slodkie mnie ciagnie:-p
a ja wogole lubie paluszki,a do słodkiego mnie znowu nie ciągnie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kasiu ja tez ostatnio siedziałam na allegro i śliniłam się na taki różowy aż strach:-D
tylko na takim brud szybciej widać:wściekła/y:

kasia no to po co sie martwisz ze chlopak sie urodzi:) ja sie nie martwie......byle zdrowe i donoszone
No ja wiem, ale ja juz mowilam ze ja marze o coruni, takiej malej slodkiej, w sukieneczkach, nie wspomne ze znow czeka na nas kolejny zabieg siusiaka:szok:No to wole juz odmienna plec przynajmniej z tym bym miala odfolge. No ale jesli bedzie chlopak to oczywiscie ze bedzie kochany, chuchany:wściekła/y:

reklama
Do góry