reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

A bedziesz miala usg tego 25ego? Bo ja pewnie tak i tak mam nadzieje ze bedzie cos tam widac miedzy nozkami:-D

reklama
kasiu a ja bym chciała żeby miedzy nogami raczej nic nie było widać i nic nie odstawało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No ja tak samo tylko ze zawsze cos tam miedzy nozkami jest jednym wisi drugim nie:wściekła/y::wściekła/y:A wiesz ze mi sie snilas, mieszkalas z nami i urodzilas dziewczynke, dalej nie pamietam co bylo:wściekła/y::wściekła/y:
Aga u mnie to pewnie tego 25 nic nie bedzie widac bo usg stare maja. Ustalilam sobie ze kolo 10 kwietnia jade na usg 3d i wtedy moze cos sie dowiem:dry:

Aga juz by mi porzadne dwuwymiarowe wystarczylo tyle ze u nas nie ma takiego porzadnego znawcy usg i i tak bym musiala jechac do miasteczka oddalonego o 25km a ze wlasnie tam jest ta babka ze sprzetem 3d i bardzo ja chwale to pojade do niej a i koszt niewielki bo 90zl. No i nie tylko o plec chodzi o zdrowie maluszka przeciez tez.
Mateuszka usg robila mi babka u nas taka fajna dokladna niedroga no i masz babo placek poszla i powiesila sie :szok::szok:No i w ten sposob nie ma u nas specjalisty:sorry2:
Aneczka ja w tym snie nawet w ciazy nie bylam, nie pamietam jak sie skonczyl moze chcialam ci dzieciaka zakosic:wściekła/y::wściekła/y:Nie wiem skad mi sie takie sny biora, za duzo BB pewnie:wściekła/y:A tak na powaznie to zawsze sni mi sie ze rodze synka ale slyszalam ze sny sprawdzaja sie na odwrot takze nadzieja zostaje:-)

dzieki Kasia udało mi sie w końcu:-D
Marika ciesze sie ze pomoglam:-)Fajny suwaczek:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry