reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
fajnie siedzi sie przed ekranem i czyta Wasze posty, ale zaczynam miec wyrzuty sumienia ze siedze w domu zamiast dotleniac maluszka skoro taka piekna pogoda.
Wyruszam na spacer!
Do pozniej ;-))))

A ja dziś chyba padnę, tak mi się spać chce, przez ta pogodę paskudną bo jakaś mżawka tu pada :-( muszę kawy z mlekiem
nic mi się nie chce a muszę do miasta buuuu

wczoraj wieczorem mój mąż przyjechał i w drzwiach mi brzusio wyściskał i wycałówał ,a póżniej dopiero mnie!!!ale to było suuuper:-D:-D:-D:-D
no i stwierdził że od niedzieli to mi dużo urusł:-):-):-)hihih fakt faktem widze po spodniach że mi się brzuch ciężko dopina i naprawde coraz bardziej mi do przodu go wywala!!!!ale fajnie:):-):-)

ja juz jestem,małe zakupki zrobione,ale to dopiero poczatek ich
ale reszte na jutro zostawie,a teraz poogarniam
co do życzen to najlepiej napisać własnie,że od wszystkich wtedy nikt nie bedzie czuł sie pominięty
Daria no to miałaś przygode z głupimi policjantami,szkoda gadac a człowieka tylko niepotrzebnie zdenerwowali

no dziewczyny co ja mam zrobic z tymi truskawkami zamrożonymi żeby mi smakowały???no napiszcie mi jak się robi jakiś sos z zamrozonych??
musisz je zmiksować i dodać cukru do smaku i co tam jeszcze chcesz,jogurtu to zalezy jaki chcesz

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
wczoraj wieczorem mój mąż przyjechał i w drzwiach mi brzusio wyściskał i wycałówał ,a póżniej dopiero mnie!!!ale to było suuuper:-D:-D:-D:-D
no i stwierdził że od niedzieli to mi dużo urusł:-):-):-)hihih fakt faktem widze po spodniach że mi się brzuch ciężko dopina i naprawde coraz bardziej mi do przodu go wywala!!!!ale fajnie:):-):-)
Ale masz fajnie:tak:

musisz je zmiksować i dodać cukru do smaku i co tam jeszcze chcesz,jogurtu to zalezy jaki chcesz
Dziękuje Piwonia prosty więc chyba nic nie zepsuje hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry