reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

ale słdkie te ciuszki i aż niemoge uwierzyć ze to z lumpka.ale macie się dobrze ja to nie potrafie grzebać ,kiedyś nawet się wybrałam ale ten zapach mnie odrzucił,no i jakoś nie mogłam nic dotknąć.i mimo wielkich chęci lumpki odpadają a wiem że można fajne rzeczy znalezć bo znajoma super się tam ubiera:)

reklama
Z lumpeksami nie jest źle zwaszcza jeśli kupuje się dla maleństwa do 1 roku. Są rzeczy praktycznie nówka a za śmiesznie niskie ceny, i to w dodatku z dobrego gatunkowo materiału

hmmmm nie do wiary to cisto mi smakuje:-):-):-)
ale się te smaki strasznie szybko zmieniają:)od kwaśńego do słodkiego:-)wcześniej na sam zapach słódyczy spazmy dostawałąm, a teraz jak wypije kawe to mnie tak mdli że masakra:-)

Efe śliczne ciuszki, musisz mieć jakiś fajny lumpek, u mnie to rzadko takie cudeńka są, chociaż czasami można trafić.

Najbardzie podoba mi się ta bluzeczka z napisem Daddy's little princess i bodziak w paseczki :tak:

Ja się przyznam że mam już kupione parę rzeczy dla maleństwa. Oczywiście w kolorach unisex :happy: Zastanawiałam się czy to nie za wcześnie ale mój M mówi, że to takie przyjemne zakupki, że mogę sobie szaleć, a on w żadne przesądy nie wierzy :happy: Mi to na rękę hihi

Anetko trzeba patrzeć na metki. Większość tych to H&M. I rozmiar 0-3 miesięcy, bo uważam, że dziecko takie malutkie nie jest w stanie ich ubrudzić jakoś mocno.
Joan - no jak zobaczyłam ten różowy ciuszek to nie mogłam się powstrzymać! I ten maleńki z czachą:)

Bo zdjęcie trochę kiepskie mi wyszło bo słońca u mnie brak:( A jeżeli chodzi o lumpki, to u nas więcej ich chyba niż normalnych sklepów. Poza tym ciuchy w normalnym sklepie jakość mają jak z targu i ceny ok.50zł. To ja za 50zł mam kilka naprawdę fajnych ciuchów z lumpów.

Ja tez jestem zwolenniczka kupowania w lumpkach ubranka mozna dostac poprostu cukiereczki
Jest u mnie niedaleko taki lumpeks gdzie kupuje sie na wage kg ubranek kosztuje 12 zl a ubranka czasami mozna trafic takie piekne ze glowa boli
Bluzeczki bodziaki wychodza po 1 zl albo nawet mniej

reklama
Do góry