reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

No ja z lumpka to mam czerwony pajacyk i taka bluzeczkę z kapturekiem welurową i na allegro kupilam takie świetne ogrodniczki. Zaraz zrobię zdjęcie, to się pochwalę :happy:

reklama
No Anetko wybierz się do kilku i na pewno nie pożałujesz! Dzidzie do 1 roku tak szybko z ciuszków wyrastają podobno, że nie ma sensu obkupywać ich w normalnym sklepie. Ja niestety nie mam już nikogo kto mi po swoim dziecku odda ciuszki bo wszystkie mają już kogoś (siostry, bratowe etc.) Więc muszę sobie sama radzić:)

No Anetko wybierz się do kilku i na pewno nie pożałujesz! Dzidzie do 1 roku tak szybko z ciuszków wyrastają podobno, że nie ma sensu obkupywać ich w normalnym sklepie. Ja niestety nie mam już nikogo kto mi po swoim dziecku odda ciuszki bo wszystkie mają już kogoś (siostry, bratowe etc.) Więc muszę sobie sama radzić:)
no to ja mam pół piwnicy ciuszków tylko,ze wszystkie dla dziewczynek a co bedzie jak bedzie chłopiec

ciuchy z lumpka ja też fajne nabywam, ale najbardziej byłam zadowolona że dla młodego za 1/szt kupiłam ze 20 par(w zimę) spodenek krótkich na lato jak odstawiałam pampersy i jak brzydko mówiąc obsrał przez majtki to do kosza i żalu nie było:tak:

Aneczka dlatego mam zamiar zachodzić do lumpków częściej i już powoli kupować. Okazyjnie. A jak się pobrudzi to nie będzie problemu i żalu.

No Mika to zacznę szukać też dla chłopców. W razie czego wam wyślę;) Jak u mnie będzie upragniona dziewczynka:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry