kira biedaczku.tak sobie przypominam jak niektore dziewczyny tu cierpialy i w koncu trafily na porodowke.U Ciebie to trwa juz sporo czasu wiec trzymam kciuki zebys do niedzieli nie dotrwala.co do wywolywania to mnie tez to czeka ale jeszcze sie moj gin nie zdecydowal czy w ten weekend czy od poniedzialku.jutro sie dowiem ale strasznie sie boje:-( staram sie jak najmniej o tym myslec ale to czekanie mnie dobija bo juz nawet w nocy z nerwow tylko leze.trzymaj sie i oby tosie jak najszybciej skonczylo.tu chyba juz wszystkie trzymamy za Ciebie kciuki
reklama
pinka moze nam zaczna rowno wywolywanie bo z tego co pamietam cos o sobocie wspominalas.no chyba ze mnie wezma do szpitala w poniedzialek.jak juz wspominalam jutro sie dowiem
janborku co do Twoich kapieli to ONE W ZADNYM WYPADKU NIE MOGA BYC GORACE TYLKO CIEPLE!!!
beata nie wiem czy Ci juz gratulowalam :-), taki ostatnio wysyp
Kira myslalam ze jak sie juz odezwiesz to bede Ci tez gratulowac ...
A mi sie skurcze zmienily od rana cos mnie szczykalo po poludniu pobolewal co jakis czas brzuch ale b. delikatnie
Od ok 18 to jest bol krzyza , podbrzusza, nog, twardy jak kamien brzuch ale to tez od czasu do czasu nieregularnie. Wiem ze to nie sa skurcze przepowiadajace ale wiem tez ze u mnie raz juz porodowe przeszly
mam nadzieje ze sie beda dalej rozkrecac
Odezwe sie rano spokojnej nocki;-)
Kira myslalam ze jak sie juz odezwiesz to bede Ci tez gratulowac ...
A mi sie skurcze zmienily od rana cos mnie szczykalo po poludniu pobolewal co jakis czas brzuch ale b. delikatnie
Od ok 18 to jest bol krzyza , podbrzusza, nog, twardy jak kamien brzuch ale to tez od czasu do czasu nieregularnie. Wiem ze to nie sa skurcze przepowiadajace ale wiem tez ze u mnie raz juz porodowe przeszly
mam nadzieje ze sie beda dalej rozkrecac
Odezwe sie rano spokojnej nocki;-)
Aaaneta dziekuje za miłe słowaTobie też życze żeby lekarz sie szybko zdecydował,bo to czekanie faktycznie wykańcza:-)
Janborku ja też bym wolała żeby zaczęło sie samo,nawet 11 dnia,ale bez wywołania-zobaczymy co Adaś postanowi
Co do gorących kąpieli-raczej na tym etapie już nie zaszkodza,najwyżej przyspieszą poród i pomogą w skurczach-chociaż mnie osobiście nie pomagaja-ani na to ani na toPaskudne,uparte dziecięA jakie wyczekane będziezagłaszczą Go na śmierć:-)
Kasia masz rację,ostatnie dni przed i pare po terminie to koszmar
Janborku ja też bym wolała żeby zaczęło sie samo,nawet 11 dnia,ale bez wywołania-zobaczymy co Adaś postanowi
Co do gorących kąpieli-raczej na tym etapie już nie zaszkodza,najwyżej przyspieszą poród i pomogą w skurczach-chociaż mnie osobiście nie pomagaja-ani na to ani na toPaskudne,uparte dziecięA jakie wyczekane będziezagłaszczą Go na śmierć:-)
Kasia masz rację,ostatnie dni przed i pare po terminie to koszmar
Beatko gratuluje córeczki:-)mam nadzieje ze jednak wszystko bedzie w porząddku i wasza kruszynka bedzie w 100% zdrowa
Kira Ty juz normalnie zmykaj rodzic dziewczyno,a wiesz co jeszcze dziala na przspieszenie porodu??drażnienie brodawek,np pocieranie...nie wiem czy juz tez próbowalas
Kira Ty juz normalnie zmykaj rodzic dziewczyno,a wiesz co jeszcze dziala na przspieszenie porodu??drażnienie brodawek,np pocieranie...nie wiem czy juz tez próbowalas
aaaneta23- ja jezeli nie urodze do poniedziałku to we wtorek jestem umówiona na masaż szyjki macicy a jezeli to nic nie pomoże to 28 juz na ostateczne wywołanie porodu ale mam nadzieje ze tego nie doczekam:-)
wszystkim dziewczyną zyczę spokojnej nocy dobranoc
wszystkim dziewczyną zyczę spokojnej nocy dobranoc
reklama
Madeline_GB
Fanka BB :)
Gratulacje dla wszyskich nowych mamusi I czekamy z niecierpliwosią na dziewczyny w 2in1
Mongea Twoja córa cudowna a ile włosków tak jak mój maluch hehe Pozdrawiam
Mongea Twoja córa cudowna a ile włosków tak jak mój maluch hehe Pozdrawiam
Podziel się: