reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Hejka !
nie odzywałam się od niedzieli bo wiecznie nie mam czasu niestety :-(cały czas zabiegana jestem
Ola ja na spacery chodze dwa razy dziennie tak ok 2-3h tz. jestem z Ewą na placu zabaw i wiecznie a to na zjeżdżalnie na huśtawke na karuzele i takie tam nie ma zlituj ;-)szkoda mi jej bo nie chce aby przez siostrzyczke była ograniczona w zabawie a niestety potrzebuje jeszcze mojej pomocy na placu zabaw a po takim dotlenieniu czeka mnie jeszcze zawsze wdrapanie sie ze wszystkimi jej klamotkami, zakupkami na trzecie piętro ;-)heheee może dzięki temu szybko urodze jak na razie mam jakieś lekkie pobolewanie w dole brzucha od czasu do czasu i brzuch bardzo mi twardnieje ale nie jest to nic poważnego ogólnie czuje się super i oby tak do rozwiązania ;-):-)

Raabit może faktycznie to czop,toby znaczyło że może już niedługo;-)
Ola ja juz pisałam o spacerach,ze jak nie ma ławki to nie bardzo mam ochote isc,bo nie mam siły wrócic:no:wszystko mnie boli,parcie w dół czuje i non stop chce mi sie siusiu,a jak jeszcze mam zakupy dzwigac to wracam prawie na czworaka i ze łzami w oczach-normalnie kaleka:-D
Janbor nie smecisz,każda ma swoje dolegliwości i każdej z osobna mi szkoda:tak:wszystkie na finiszu sie męczymy,niestety taka dola:-p
Li_Monka mi sie udało wysyłkowo kupic jeden stanik do karmienia,mam jeden z luźna koronką na górze,że moge odciągnąć i jeden z odpinanym ramiączkiem-starczy,bo faktycznie te do karmienia to albo drogie albo nie ma rozmiaru:tak:
Zdanka podziwiam Cie,jestes niesamowita z tą energią:szok:może u nas przy drugiej dzidzi też będzie łatwiej;-)
Elis daj znac po wizycie:tak:
A mnie dzis mój mąż zaskoczył:happy2:Wrócił z pracy i każe mi sie ubierać i o nic nie pytac:szok:wychodzimy....:dull:
No dobra....wychodzimy:happy2:i wiecie co?
Ten wariat zaprowadził mnie do sklepu z wózkami i kupił wkładke do fotelika dla Adasia-taką dla niemowląt,żeby tzrymała główkę i bioderka-bo fotelik dostalismy bez wkładki.A one są dośc drogie i babcia obiecała kupić.Ale już niepotrzeba:tak:kochany ten mój mąż,o dzidzi pomyślał:happy2:i mówi że mamy już wszystko-tylko namawiac Adasia zeby wreszcie chciał być z nami:-D
O rany:szok:ale sie rozpisałam:-)

Li_monka ja kupiłam takie staniki

CLASSIC BAWEŁNIANY DOBREJ JAKOŚCI. BIEL/CZAR'85F (217097219) - Aukcje internetowe Allegro

i jeszcze taki :tak:

FAJNY PLASTER MIODU DLA KARMIĄCYCH! BIAŁY '85D (216778605) - Aukcje internetowe Allegro

Mam dwa i myśle, ze starczy :tak:

Kira a ile taka wkładka dla noworodka kosztuje? ja mam fotelik od razu z tą wkładką :tak:

Zdanka gratuluje wytrwałosci :tak: ja też mieszkam na 3 piętrze i zastanawiam sie jak ja potem bede targać wózek z maluszkiem i zakupami na to 3 piętro :szok::wściekła/y:

Raabit w nowych fotelikach te wkładki juz są:tak:a my dostaliśmy fotelik bez wkładki od mojej koleżanki,bo(strasznie to głupio brzmi:zawstydzona/y:)pies jej pogryzł wkładke:-Da my chcielismy ją mieć bo mimo wszystko lepiej chroni maluszka.:tak:
Chcieliśmy taka super,miękką z gąbką pod pupke-taka ok 80-90 zł,ale była promocja i zapłaciliśmy 50:tak:
Fajne staniki do karmienia:-p

dziewczyny nie macie co podziwiać ja poprostu nie mam wyjścia i w pierwszej ciązy wszystko przeżywałam 100 razy bardziej niż teraz w tej chwili to poprostu nie mam czasu na rozczulanie się nad sobą i gdyby nie brzuch to nie wiedziała bym że jestem w ciąży ;-)

reklama
Raabit bardzo ładne te biustonosze:-) ja kupiłam bardzo podobny fason w sklepie z odzieza ciazowa ale jak go wczoraj ubrałam to mnie strasznie gryzie ten szew po srodku i teraz nie wiem co robic, no chyba, że bede caly czas miec wkladki laktacujne to wtedy nie gryzie:sorry:

Kira kochany ten Twój męzuś:-) widac, że tez jus sie nie moze doczekać synia.Moj na tomiast jakos nie nalega na wczensiejsze wyjscie małej i a zczasami mam wrazenie ze nawet by sie cieszył jakbym przenosiła bo wtedy spokojnie by sobie w pracy zrobił co ma zrobic:wściekła/y::wściekła/y:

On chyba sobei do konca nie zdaje sprawy ze ja juz norlanie wysiadam psychicznie na tej końcówce:no::no: i modle sie juz zeby sie zaczeło.

Do góry