reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Hej kobitki, widze po suwaczkach że wasz poród tuż tuż i jak się czujecie?Pewnie wam ciężko w końcówce ciąży a jeszcze te upały, ja jestem wykończona jak tak pochodzę po mieście.A tak wogóle to mam termin na 4 stycznia:-D, jeszcze tak długo..........................
pozdrowienia i trzymajcie się:tak:

reklama
GOSIU a może mycie okien , szorowanie podłogi , długi spacer i na koniec dnia ostry seks. Ja gdybym była zdesperowana nie wahałabym się przed niczym:-)
Ja ze szpitalem jeszcze nic nie wiem......................:-(

sylwia próbowałam już chyba wszystkiego...:zawstydzona/y::-(i nic :szok: już mi się pomysły kończą...i siły:-(

ola u nas poród zaczynają wywoływać tydzień po terminie:tak:chyba że cioś nie tak jest to wtedy wcześniej:blink:

Sylwia jak będziesz coś wiedziała ze szpitalem to daj znać :tak:

Gosia współczuje ci :-( ale zgodnie z suwaczkiem masz jeszcze aż 10 dni do terminu wiec przypuszczam, ze nikt szybciej nie zdecyduje sie u ciebie na wywołanie porodu :no::sorry:

Witajcie dziewczynki w słoneczny dzionek.
Jeszcze raz dziękuję za gratulacje :)

Gosia biedaczko życzę szybkiego rozdwojenia i radości z malucha.

My z Olusią spędzamy dzionek na leniuchowaniu. Grzeczna ta moja córa, je i śpi, w ogóle nie płacze i jest kochaniutka. Troszke ją brzuszek pobolewa od wczoraj i mamusia masuje troszke.
Muszę poczytać co mogę jeść a czego się wystrzegać.

JUż jutro szpital!!!!!!! ech. żeby chociaż tam internet był - wzięłabym laptopa i z WAMI czułabym się prawie jak w domku:-)
A teraz mam robotę na pół dnia. Jakiś czas temu kupiłam poduszkę do karmienia na Allegro. Używaliśmy jej w nocy pod nasze poduszki, żeby było wyżej. Teraz myślę zdejmę poszewkę i upiorę, żeby dla Malutkiej była świeża. Rozsuwam.............i tysiące kulek styropianu wysypało sie na łóżko...............W poduszce na szwie 2 wielkie dziury( nie zszyte po prostu). Teraz mąż zbiera łyżką stołową, ale juz mu sie nudzi. Teraz na mnie kolej.:-) Za chwilę przyjdzie mama......
Nie dość, że czekałam na poduszkę 3 tyg i prosiłam ciemną poszewkę( dostałam kremową) to jeszcze TO.
JAK Wam przyjdzie do głowy prać wasze, najpierw sprawdzcie czy nic się nie sypie:tak:

raabit nawet nie myślę o tym żeby mi poród wywołali :no: ola pytała kiedy wywolują poród więc jej odpowiedzialam jak to jest w naszym szpitalu:tak:

A ja ciągle tak fatalnie się czuję:-(nie mam już sił :-(

reklama
Witam po drzemce i po kawce:-)
Ola u nas max 10 dni,potem cos nie tak jest z łożyskiem,i nie wolno dłużej trzymać:tak:
Gosia tzrymaj sie,juz niedużo masz,miejmy nadzieje ze urodzisz przed terminem,albo twoje bóle troszke ustąpią:-(
Sylwia trzymaj sie tam i odzywaj sie na koma co z Tobą,życzę Ci żebyś szybko miała Majkę przy sobie:tak:

Do góry