reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Raabit nie przejmuj sie takim gadaniem,bardzo w to wątpię ze lekarz czekał na kase,lepiej dla maluszka jak zechce sam wyjsc a nie zmuszac go na siłe.czekaj cierpliwie i się nie denerwuj bo tacy ludzie to chyba tak specjalnie gadają z zazdrości:no:

Kira u Ciebie to tak jak u Naur i Claudi było,tyle się męczyly ale juz maja swoje skarby przy sobie,w koncu Ty tez się doczekasz i te skurcze juz nie bedą tylko przygoowujące;-)

Ale mnie zmoglo!!
Normalnie jakies skurcze mnie zlapaly od zoladka do dolu brzucha,az gwiazdki przed oczami mi sie pokazaly i zasnelam ,a obudzilam sie cala spocona.
Teraz przeszlo ale brzuch mam okropnie twardy.Ciekawe co przyniesie dzisiejsza noc?????:confused:
Ide poczytac co ciekawego sie wydarzylo

no Ola moze faktcznie cos u Ciebie się zaczyna:tak:trzymaj sie dzielnie i infomuj nas jakby co;-)

ja juz chyba zmykam spikac bo mnie znowu kręgosłup boli,to chyba moj jedyny uciazliwy objaw ciązy:sorry:

Naur sliczna corunia, kruszynka malunia:blink:
Evelina wygladacie razem bardzo fajnie.
Sylwia twoja dzidzia jeszcze nie na swiecie a juz wiemy mniej wiecej jak wyglada:tak:

Raabit
nie denerwuj sie, sama widzisz ze kolezanka palnela cos, pewnie specjalnie.Bez sensu, co to za roznica kiedy odbedzie sie ta cesarka??nawet lepiej kiedy sie to stanie pozniej:no:, nie skomentuje tego inaczej, w koncu to twoja kolezanka.

Zycze wam wszystkim w miare spokojnej nocki.

Do jutra kobitki

Ja właśnie zmontowałam sobie mp3 do szpitala ( i na poród). Zastanawiałam się co wybrać: muzyke ostrzejszą ( techno) czy delikatną( Oldfield, Enya). Wybrałam to drugie. Techno zawsze dodaje mi poweru, a w czasie porodu adrenaliny nie zabraknie.A jeszcze do tego techno...........hmmmmmmmm mogłabym kogoś pobić, gdyby coś nie poszło po mojej myśli:-) Dobranoc sierpniowe rusałki. Kolorowych snów...................

Wpadłam powiedzieć dobranoc mało dziś byłam bo...mąż grał w szachy:szok::-Da wogóle caly dzień skurcze co 20 - 15 min. a teraz ucichły:-(podobnie mam chyba jak u Kiry ale co poradzić trzeba czekać dalej:-:)szok:zobaczę co jutro na ktg wyjdzie.

Cześć mamusie z rana!:-D
Widze ze ja dzis pierwsza choc nadal 2 w1. Noc miała zwariowaną obudzili mnie o 2,30 nad ranem ze alarm w firmie sie włączył i ochrona jest na miejscu by sprawdzic co sie dzieje. Na szczeście wszytko ok ale co mnie obudzili to obudzili. Potem dostałam skurczy takich ze niemogłam sie przekrecic z boku na bok trwało to z godzine i sie wyciszyło. Ciekawe ile jeszcze bedzimy czekac.
Mam nadzieje ze u Was nocka w miare ja zaraz wychodze. Za wszystkie wizyty trzymam kciuki i ciekawe co noc dziś przyniosła.
Naur i Evelina super te wasze maleństwa jejku juz niemoge doczekać sie swojego:-D
Miłego dnia dla Was i maluszków:-D

reklama
Dzień Dobry Wszystkim:-)

Dziewczynki czyżbyście się porozdwajały zazwyczaj o tej godzinie to tu już wrze jak w ulu:tak:
Ja dziś miałam ciężką noc i powodem nie były skurcze a ból zęba:angry:
Dosłownie myslałam że oszaleje tak mnie bolał jedyne co pomagało to picie zimnej mineralnej wody, wypiłam 2 litry nawet niewiem ile razy przez to byłam w wc:baffled:
W koncu musiałam wstać, zjadłam sniadanko teraz i niby jest lepiej. Najgorsze to to ze ten ząb nadaje się chyba tylko do wyrwania bo moj dentysta tak mi długo robił poprzedni że ten juz zdąrzył sie w połowie wykruszyć:eek: a nie umawiałam się juz na kolejny termin wizyty bo niewiem czy w tych ostatnich dniach to dobry na naprawe zęba:baffled: Ale jeśli mnie dalej bedzie bolał bede musiała isc.

Do góry