reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Kira ja już przestałam wierzyć w te pomiary i przewidywania lekarzy. Jak widać kazdy mówi coś innego :tak: dopiero przy porodzie zobaczysz ile tak naprawde Adaś waży :tak:

reklama
Jestem po rozmowie z moją kumpelą i strasznie sie wkurzyłam :wściekła/y::szok:
Ona stwierdziła że ja jestem głupia i naiwna, ze mój gin napewno nie wyznaczył terminu cesarki bo czekał az mu kase dam :no::szok: no jestem w szoku! :shocked2: ja wogóle nie zauważyłam żeby on czekał na kase! :zawstydzona/y: w końcu od jutra idzie na urlop! a poza tym sam mówił ze nie ma sensu robić cc skoro dziecko nie jest na to gotowe! :-( no i przeciez chodze do niego cały czas prywatnie i płace kupe kasy :-( a cc z mojej strony nie jest na życzenie tylko z powodu złego ułożenia dziecka :-( ona stwierdziła, ze teraz bede czekać i cierpieć na własne zyczenie bo nie chciałam zapłacić! :zawstydzona/y:
ale sie zdenerwowałam no :wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y:

RaabitNie ma się co przejmować głupim gadaniem, tylko spokojnie czekaj aż mały sam zdecyduje wyjść ze swojego ciepłego gniazdka. Niektórzy ludzie nie mają w ogóle ogłady ani taktu i ich zdaniem nie ma sobie co głowy zawracać:-)

Ja już na dzisiaj zmykam, życzę Wam spokojnych nocek i ewentualnie szybkich rozwiązań:-D;-):-)

Janbor dziękuje :tak: ale wiesz mam już dosyć bo nawet jak komuś mówie że czeka mnie cesarka to każdy myśli że zapłaciłam lekarzowi i ide na łatwizne :-( brak słów dosłownie :szok:

Życze Ci spokojnej nocki :tak:

Raabit,nie denerwuj sie takim głupim gadaniem:no:nie ma potrzeby,niektórzy ludzie nie maja taktu jak powiedziala Janbor:tak:
Moje skurcze minęły:-Dnic nowego:dry:

Raabit swoja droga wcale nie tak łatwo zapłacić za cc:no:moją koleżanke 3 odesłało.A dla mnie to głupota.Niektórzy robią wszystko żeby uniknąc,a drudzy zapłacą sporo kasy żeby na pewno ich nie ominęła:confused:

Kira wiem że teraz wclae nie jest tak łatwo załatwić sobie cc :szok: kuzynka mojej znajomej chciała to podobno juz nawet w prywatnych klinikach nie jest tak łatwo! :no: a ja naprawde chciałabym urodzić naturalnie ale niestety moje maleństwo zadecydowało inaczej i wcale sie z tego powodu nie ciesze :sad::angry::no:

reklama
Wiem i dlatego sie nie przejmuj,:tak:jak chcą tak mysleć to niech myślą a ty sie kochana nie denerwuj bo to niedobrze dla Ciebie i Maciusia:-)

Do góry