reklama
Jestem po rozmowie z moją kumpelą i strasznie sie wkurzyłam
Ona stwierdziła że ja jestem głupia i naiwna, ze mój gin napewno nie wyznaczył terminu cesarki bo czekał az mu kase dam no jestem w szoku! ja wogóle nie zauważyłam żeby on czekał na kase! w końcu od jutra idzie na urlop! a poza tym sam mówił ze nie ma sensu robić cc skoro dziecko nie jest na to gotowe! :-( no i przeciez chodze do niego cały czas prywatnie i płace kupe kasy :-( a cc z mojej strony nie jest na życzenie tylko z powodu złego ułożenia dziecka :-( ona stwierdziła, ze teraz bede czekać i cierpieć na własne zyczenie bo nie chciałam zapłacić!
ale sie zdenerwowałam no
Ona stwierdziła że ja jestem głupia i naiwna, ze mój gin napewno nie wyznaczył terminu cesarki bo czekał az mu kase dam no jestem w szoku! ja wogóle nie zauważyłam żeby on czekał na kase! w końcu od jutra idzie na urlop! a poza tym sam mówił ze nie ma sensu robić cc skoro dziecko nie jest na to gotowe! :-( no i przeciez chodze do niego cały czas prywatnie i płace kupe kasy :-( a cc z mojej strony nie jest na życzenie tylko z powodu złego ułożenia dziecka :-( ona stwierdziła, ze teraz bede czekać i cierpieć na własne zyczenie bo nie chciałam zapłacić!
ale sie zdenerwowałam no
RaabitNie ma się co przejmować głupim gadaniem, tylko spokojnie czekaj aż mały sam zdecyduje wyjść ze swojego ciepłego gniazdka. Niektórzy ludzie nie mają w ogóle ogłady ani taktu i ich zdaniem nie ma sobie co głowy zawracać:-)
Ja już na dzisiaj zmykam, życzę Wam spokojnych nocek i ewentualnie szybkich rozwiązań;-):-)
Ja już na dzisiaj zmykam, życzę Wam spokojnych nocek i ewentualnie szybkich rozwiązań;-):-)
Kira wiem że teraz wclae nie jest tak łatwo załatwić sobie cc kuzynka mojej znajomej chciała to podobno juz nawet w prywatnych klinikach nie jest tak łatwo! a ja naprawde chciałabym urodzić naturalnie ale niestety moje maleństwo zadecydowało inaczej i wcale sie z tego powodu nie ciesze
reklama
Podziel się: