reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Kira ja już przestałam wierzyć w te pomiary i przewidywania lekarzy. Jak widać kazdy mówi coś innego :tak: dopiero przy porodzie zobaczysz ile tak naprawde Adaś waży :tak:

reklama
Jestem po rozmowie z moją kumpelą i strasznie sie wkurzyłam :wściekła/y::szok:
Ona stwierdziła że ja jestem głupia i naiwna, ze mój gin napewno nie wyznaczył terminu cesarki bo czekał az mu kase dam :no::szok: no jestem w szoku! :shocked2: ja wogóle nie zauważyłam żeby on czekał na kase! :zawstydzona/y: w końcu od jutra idzie na urlop! a poza tym sam mówił ze nie ma sensu robić cc skoro dziecko nie jest na to gotowe! :-( no i przeciez chodze do niego cały czas prywatnie i płace kupe kasy :-( a cc z mojej strony nie jest na życzenie tylko z powodu złego ułożenia dziecka :-( ona stwierdziła, ze teraz bede czekać i cierpieć na własne zyczenie bo nie chciałam zapłacić! :zawstydzona/y:
ale sie zdenerwowałam no :wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y:

RaabitNie ma się co przejmować głupim gadaniem, tylko spokojnie czekaj aż mały sam zdecyduje wyjść ze swojego ciepłego gniazdka. Niektórzy ludzie nie mają w ogóle ogłady ani taktu i ich zdaniem nie ma sobie co głowy zawracać:-)

Ja już na dzisiaj zmykam, życzę Wam spokojnych nocek i ewentualnie szybkich rozwiązań:-D;-):-)

Janbor dziękuje :tak: ale wiesz mam już dosyć bo nawet jak komuś mówie że czeka mnie cesarka to każdy myśli że zapłaciłam lekarzowi i ide na łatwizne :-( brak słów dosłownie :szok:

Życze Ci spokojnej nocki :tak:

Raabit,nie denerwuj sie takim głupim gadaniem:no:nie ma potrzeby,niektórzy ludzie nie maja taktu jak powiedziala Janbor:tak:
Moje skurcze minęły:-Dnic nowego:dry:

Raabit swoja droga wcale nie tak łatwo zapłacić za cc:no:moją koleżanke 3 odesłało.A dla mnie to głupota.Niektórzy robią wszystko żeby uniknąc,a drudzy zapłacą sporo kasy żeby na pewno ich nie ominęła:confused:

Kira wiem że teraz wclae nie jest tak łatwo załatwić sobie cc :szok: kuzynka mojej znajomej chciała to podobno juz nawet w prywatnych klinikach nie jest tak łatwo! :no: a ja naprawde chciałabym urodzić naturalnie ale niestety moje maleństwo zadecydowało inaczej i wcale sie z tego powodu nie ciesze :sad::angry::no:

reklama
Wiem i dlatego sie nie przejmuj,:tak:jak chcą tak mysleć to niech myślą a ty sie kochana nie denerwuj bo to niedobrze dla Ciebie i Maciusia:-)

Do góry