reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

claudi no to mialo byc 4000:-D rozpedzilam sie:laugh2:

Ja tez juz nie wierze w zadne skorcze pobolewania i inne oznaki .:tak:

W prawdzie dzisiaj juz strasznie mocne klucie czulam w dole i jakby od glowki na zewnatrz az:szok: zle sie czulam i dzidzia malo ruchliwa a jak sie ruszyla juz to z calej sily w dol:wściekła/y: Do tego posprzatalam chyba wszystko co sie dalo :-D
Myslalam ze to moze cos znaczy , ze to juz niedlugo...

Oczywiscie staly bol krocza od wtorku(juz coraz bardziej mnie to meczy) i pobolewanie brzucha i krzyza( co mi przeszlo po lekach )
Ale jak zwykle nic:no:
Eh ... no coz czekamy dalej :-D:-D:-D

Tak w sumie to to klucie to jest co? pewnie od tego napierania przez glowke...?:confused:

reklama
A tak wogóle to byłam dzisiaj w 2 aptekach bo chciałam zakupić herbatke koperkową hipp i nie ma! :szok: panie mówiły że nie ma jej w hurtowniach! :wściekła/y: zakupiłam ostatnią herbatke koperkowo-rumiankową hipp ułatwiającą trawienie.

Naur to ty chyba pisałaś o tych herbatkach i ta ułatwiająca trawienie to jest inna niż ta koperkowa prawda?:confused: dziwne ze nigdzie ich nie ma :szok::no::shocked2:

raabit,szczerze Ci wspolczuje ..awczoraj tak mialam..a dzis rano to byla tragedia,po podrozy samochodem :( ale wydaje mi sie ze na kregoslup nospa nie pomoze :-(

Raabit,raczej nie,No-Spa tolek rozkurczowy,ale spróbuj tych zwykłych przeciwbólowych które nam wolno-panadol,apap,może pomoże.Mi niestety nic nie dały:-(

Rybko no tak własnie myślałam, że nospa niewiele da ale boje sie na własną ręke brac coś innego :no: ostatnio pomogła mi poduszka elektryczna wiec może teraz też sobie włącze bo inaczej oszaleje:wściekła/y: chodze jak połamana kaleka :-(

Kira bardzo dziekuje za odpowiedź ale ja mam uczulenie na paracetamol i dlatego nie moge brać leków typu apap i panadol :-:)wściekła/y:

Raabit,ja też tak chodze.Koszmarne bóle i jeszcze to parcie na krocze-leżec i sie nie ruszac-wtedy nie boli:-(
Elis-tak mi sie zdaje ze to kłucie to własnie głowka sie wpasowuje,tak mi lekarz powiedział,że jezeli boli krocze i kosci spojenia to dzidzia sie wstawia-głaskac brzuszek i stymulowac brodawki-będzie szybciej:tak:

reklama
Do góry