cześc dzierwczynki:-)wreszcie nadrobiłam łikendowe zaległości
no widze, że sie ostro do porodu szykujecie:-)
Naur mam nadzieje, że Twoja dzidzia jeszcze troche posiedzi u mamusi w brzuszku mmo odejścia tego czopu, bo na to mi wygl;ada z Twojego opisu;-)Zaciskaj mocno nóżki.
Gosia dobrze, że dzidzia sie w końcu troszke poruszała, może rzeczywiscie ma gorszy dzień ale tak jak dziewczyny pisały w razie watpliwości dzwon do lekarza.
Antylopka Claudi dzieki za wsparcie w sprawie docinków odnośnie brzuszka, no i Antylopce gratuluje córci:-)
Sylwia trzymaj sie w tym szpitaluy, mam nadzieje,. że Twoja Majeczka tez jeszcze chwilke posiedzi u mamusi.Bądź dszielna kochana myslami jesteśmy z Tobą.
Madedline nie martw sie moja droga tydzień szybko minie i ani sie obejrzysz jak mąz wróci do domku.Ja Ci powiem, ze pomimo, że mój jest w sumie na miejscu to i tak jakby go nie było bo ciągle w pracy i praktycznie sie widzimy na dzien dobry i na dobranoc.
Ola widac, że mężus sie strasznie o Ciebie troszczy, skoro wybrał najleprtza klinikę dla Ciebie a ceny....no cóz sa rzeczywisćie kosmiczne ale chyba w takich wypadkach sie nie przelicza.
Witam nową mamusię Elis18:-);-)fajnie, że do nasd dołaczyłaś.
Co do zakupu biustonosza do karmienia to jak sie pytałam w sklepie z odzieża ciązową to mi pani powiedziala, że jak teraz mam np 75C to żeby kupic 80C bo wtedy miseczka jest wieksza zeby nie szalec od razu z misexzka D tylko najpoierw z biustonoszem z wiekszym obwodem, W sumie zmierzyłam rzeczywiscie 80C i miseczka dosyc duza wiec mysle, że wystarczy a najwyżej sie poxniej dokupi jeszcze jeden z wieksza miseczką.
Jesli chodzi o sposoby na przyspieszenie porodu to z tego co słyszałam najleprzy jest sex, a tak to mycie okien bo wtedy rece sa wyciagniete i to przyspiesza skurcze i chodzenie po schodach np z zakupami (oczywiscie zeby nie były znowu jakos strasznie cięzkie):-);-)