raabit ja chodze panstwowo bo wszystko jest w pozadku wizyty mam od popczatku co 2 tyg
A ostatnie usg mialam 2 miesiace temu i chce zeby mi znowu zrobil .
Ja zaczelam chodzic do niego regularnie od 3 mies. wczesniej bylam tylko dowiedziec sie czy wszystko jest ok ale u innego. No i od 4 do 6 robil mi usg co 2 tyg nawet
a teraz to sie tylko pyta jak sie czuje . Odpowiedz "dobrze" mu wystarcza
pyta czy mam zylaki ,obrzeki i kaze przyjsc za 2 tyg jak sie nic nie dzieje....
natalka mam termin na 26:-):-):-)
KasiaW syrop z cebuli zawsze mi pomaga
Sylwia trzymam kcioki
Mrozik morfologie mam co miesiac a mocz mialam 2 razy Musi mi robic badanie krwi bo mam anemie i lykam spore ilosci zelaza
Co do stanika to mam juz jeden ale strasznie mnie w nim szwy drapia wiec zrezygnowalam i na razie zostane przy zwyklych stanikach. Nie wiem jeszcze jaki mi bedzie dobry po porodzie bo od poczatku ciazy numeracja z B przeskoczyla mi na D
A ostatnie usg mialam 2 miesiace temu i chce zeby mi znowu zrobil .
Ja zaczelam chodzic do niego regularnie od 3 mies. wczesniej bylam tylko dowiedziec sie czy wszystko jest ok ale u innego. No i od 4 do 6 robil mi usg co 2 tyg nawet
a teraz to sie tylko pyta jak sie czuje . Odpowiedz "dobrze" mu wystarcza
pyta czy mam zylaki ,obrzeki i kaze przyjsc za 2 tyg jak sie nic nie dzieje....
natalka mam termin na 26:-):-):-)
KasiaW syrop z cebuli zawsze mi pomaga
Sylwia trzymam kcioki
Mrozik morfologie mam co miesiac a mocz mialam 2 razy Musi mi robic badanie krwi bo mam anemie i lykam spore ilosci zelaza
Co do stanika to mam juz jeden ale strasznie mnie w nim szwy drapia wiec zrezygnowalam i na razie zostane przy zwyklych stanikach. Nie wiem jeszcze jaki mi bedzie dobry po porodzie bo od poczatku ciazy numeracja z B przeskoczyla mi na D