reklama
Luxik
:)
Ale grzeje , jak w lecie, laseczki na ulicach porozbierane, sexi
Wlasnie wrocilam z badan, 24.04 bede miala wizyte u doktorka to sie dowiem jak wypadly
Mrozik oprocz tych badan bylam tez papiery zlozyc na "becikowe" no i okazuje sie ze naprawde nie jest zle, bardzo pomagaja kobitka w ciazy, cieszy mnie to:-)
Sylwia jak fajnie ze suwaczek ci sie pokazal
U mnie z waga to nie porusza sie zbytnio, 2 kilo jak do tej pory,no ale do wizyty wszystko sie moze zmienic
Chcialabym sie wpisac na wymiary ale .........nie mam miarki:sick:
Jutro kupie i sie wpisze
Wlasnie wrocilam z badan, 24.04 bede miala wizyte u doktorka to sie dowiem jak wypadly
Mrozik oprocz tych badan bylam tez papiery zlozyc na "becikowe" no i okazuje sie ze naprawde nie jest zle, bardzo pomagaja kobitka w ciazy, cieszy mnie to:-)
Sylwia jak fajnie ze suwaczek ci sie pokazal
U mnie z waga to nie porusza sie zbytnio, 2 kilo jak do tej pory,no ale do wizyty wszystko sie moze zmienic
Chcialabym sie wpisac na wymiary ale .........nie mam miarki:sick:
Jutro kupie i sie wpisze
natalka_25
Sierpniowa mama'07
Cześć wszystkim!
U nas pogoda super tylko na dworzu siedziec ja niestyt robie sobie przerwy na spacery bo w niedziele mam egzamin i musze sie uczyc, ja z ciuszków mam tylko pare skarpetek i bucikow i to wszystko ale zakupami zajme sie na początku czerwca jak skończymy remont dla dzidzi pokoiku
Vivianna jak samopoczucie napewno wszystko bedzie ok i pogoda piękna!
Jak wasze samopoczucie co z tym becikowym to juz trzeba składać wnioski?
U nas pogoda super tylko na dworzu siedziec ja niestyt robie sobie przerwy na spacery bo w niedziele mam egzamin i musze sie uczyc, ja z ciuszków mam tylko pare skarpetek i bucikow i to wszystko ale zakupami zajme sie na początku czerwca jak skończymy remont dla dzidzi pokoiku
Vivianna jak samopoczucie napewno wszystko bedzie ok i pogoda piękna!
Jak wasze samopoczucie co z tym becikowym to juz trzeba składać wnioski?
reklama
Luxik
:)
Chcialabym sprostowac sprawe odnosnie becikowego, mieszkam w innym panstwie i becikowe dostaje sie wczesniej niz w Polsce, z tego co przeczytalam (ktoras kobitka pisala) ze becikowe dostaje sie w Polsce po urodzeniu- a wiec nie ma co sie denerwowac
Podziel się: