reklama
Ja już nie wyrabiam dzisiaj, padam na pysk, bo tak rzec.. Teraz mam chwilkę wolną, bo Julka z tatą na basenie, ale muszę pracować. A tak mi się nic nie chce...I humor mam jakiś do d.
Sylwia pewnie, że tu fajnie! Można pogadać, pośmiać się, zapytać..równe babki tu są! A jakby co to na gg wal jak w dym!
Viviana jak tam przygotowania?? Jak znajdziesz minutkę to napisz coś.
Ola no to dzietność w Luxemburgu znacznie podwyższysz, hihi. A swoją drogą nie rozumiem takich kobiet...
Właśnie zdałam sobie sprawę, że to już 6 miesiąc!! Ale jaja!
Sylwia pewnie, że tu fajnie! Można pogadać, pośmiać się, zapytać..równe babki tu są! A jakby co to na gg wal jak w dym!
Viviana jak tam przygotowania?? Jak znajdziesz minutkę to napisz coś.
Ola no to dzietność w Luxemburgu znacznie podwyższysz, hihi. A swoją drogą nie rozumiem takich kobiet...
Właśnie zdałam sobie sprawę, że to już 6 miesiąc!! Ale jaja!
Luxik
:)
Od dwoch dni mam jakies jasno zolte plamienia, myslalam ze to nic,ze tak moze raz tylko,ale dzis znow,mysle ze to nie jest normalne, co to ma znaczyc?????Wiem ze kolorowe plamienia nie wroza niczego dobrego, czy to prawda????Moze bedzie lepiej jak sie ubiore i teraz skocze do lekarza:-oo2:
sylwia31
sierpniowa mamusia 2007
http://http://www.rodzicpoludzku.pl/poradnik/podkategoria.php?poradnik_podkategoria_id=23&kategoria_id=3
kupuje i kupuje i jeszcze mało. tu wyprawka dla noworodka
kupuje i kupuje i jeszcze mało. tu wyprawka dla noworodka
mrozik myślałam ze ze względu na coś innego,ale skoro tak no to ok :-) ja jeszcze nie wiem jaki wózek kupimy,ale chyba raczej en wielofunkcyjny,jak pojedziemy na zakupy to bede myslec :-)
Naur a co Ty tak ciężko pracujesz?
ola mam nadzieje ze to nic powaznego,ja nie mam pojęcia co to za plamienia mogą być,może bardziej doświadczone Ci coś podpowiedzą,w każdym bądź razie nie denerwuj się od razu,może to nic groźnego - trzymam kciuki zeby bylo dobrze
Naur a co Ty tak ciężko pracujesz?
ola mam nadzieje ze to nic powaznego,ja nie mam pojęcia co to za plamienia mogą być,może bardziej doświadczone Ci coś podpowiedzą,w każdym bądź razie nie denerwuj się od razu,może to nic groźnego - trzymam kciuki zeby bylo dobrze
reklama
Ola to napewno nie jest czas brakującej miesiączki, bo to może tak być tylko na początku, a nie w 6 m-cu, lepiej idź jutro do gina jak nic sie nie zmieni, bo to albo infekcja albo coś innego..ja się nie znam, bo odpukać nie miałam.
Kasia zlecenia mi się nałożyły to tyram, bo kaski nigdy za wiele, hihi. Ale jakoś już wyrabiam. Dzięki za troskę!
Sylwia poprzednio na początku, trochę się bał, ale nie teraz! A Twój musi się przyzwyczaić.
Kasia zlecenia mi się nałożyły to tyram, bo kaski nigdy za wiele, hihi. Ale jakoś już wyrabiam. Dzięki za troskę!
Sylwia poprzednio na początku, trochę się bał, ale nie teraz! A Twój musi się przyzwyczaić.
Podziel się: