reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Ja tylko na chwilke..

Kira nie chce Cie martwic, ale to najpewniej rozstepy sie chcą porobic. Skóra jak sie rozciaga to swedzi, z brzuchem tak samo, wiec: smaruj, nacieraj, smaruj i masuj!!!

Witam serdecznie nową mamę, to nic że 26, ja mam na 23 a MAdziara na 28 bodajże. Termin Julki mialam na 20 marca a urodzila sie 27 lutego. Nigdy nic nie wieadomo.

reklama
Dziekuje za miłe powitania :-)

Opowiadaj jak tam Twój maluszek się sprawuje? Kopie??

a co do mojego maluszka to nie czuje jeszcze czy kopie,to znaczy czasem cos czuje ale nie jestem jeszcze pewna czy to jest to:-( ale na usg to bardzo ruchliwe było ale nie moge sie doczekac tych kopniakow i zebym byla pewna ze to one :))

Witamy,witamy nową mamusie:tak: :-)
Dzieki Naur za odpowiedz,wiesz ja mam rozstępy na biuscie,takie malutkie i prawie niewidoczne,mam nadzieje że następne mie dojdą:szok: Smaruje,smaruje a nawet mąż mi pomaga:-D :-p i brzucho oczywiscie tez,2 razy dziennie obowiązkowo,nie wiem czy to pomoże,ale wiem jedno-nigdy nie miałam takiej gładkiej skóry na brzuchu:-D

Heh Kira no to smaruj dalej!

Kasia spokojnie, niedługo poczujesz a potem jeszcze zdążysz ponarzekać na kopniaki w pęcherz albo w żebra, hihi.

Ja zmykam lulu. Papa!!

No prosze i już 100 stron zapisanych mamy:-)
Pogoda dzisiaj u mnie piekna sie zapowiada więc dzień trzeba jakoś aktywnie zaplanować...
Witam nowa mamę!!!;-)

Jak się czujecie po zmianie czasu... bo na mnie jakoś to nie wpłynęło.

Witam w ten przepięknie słoneczny dzionek :)
Cos znowu forum ucichło. Ja mam zamiar wybrać sie do kosmetyczki w tym tygodniu. Gin mi pozwoliła henne (nie wiem jak sie to pisze) zrobić, więc postanowiłam sie upiększyć ;-) . Dopiero 2 raz w życiu będę ją miała robioną :-D .​

Zmiana czasu na mnie nie wpłynęła wogóle. Ja i tak wstawałam o 4 rano :-) . Ostatnio bardziej chce mi się spać, więcej sypiam - i to dobrze. Ale to chyba przez to że do pracy wróciłam i jednak po całym dniu zmęczona jestem. Ale takie "męczenie" dobrze narazie na mnie wpływa.​

Faktycznie pogoda jest piekna :)
Ja juz 2 weekend jezdze na sobote i niedziele rano z Torunia do bydgoszczy (ok 55 km) na szkolenie z moja suczka :)
Fajnie jest! :)

Moj maluszek kopie (chyba to jest kopanie ;-) ) ale nie za czesto. Zwykle kopnie, a wtedy ja sie koncetruje, naslu****e, wczuwam i nic :wściekła/y: ;-)
Tak mnie synek robi w konia :eek: :-p

Ja natomiost popadam w rozpacz bo nie mam sie ju z wco ubierac :sick:
Kupilam sobie 1 spodnie ciazowe w lumpeksie ale sa za krotkie wiec bede musiala je obciac na 3/4... wiec na razie ich nie ponosze...
Drugie kupilam na allegro- sa super , ale zle leza w kroku :( taka torba sie robi paskudna :(... tez musze jakos je przerobic- mam nadzieje ze sie da...

Wiec nosze jeansy moje rozpiete i na gumce przy guziku, ale z kolei nie mam takich dlugich bluzek zeby to zakryly. masakra :sick:

Lidka - mój bobas też sie tak bawi. Ostatnio dopiero parę razy kopnął jak rękę przyłożyłam. A dzisiaj miał czkawke.

reklama
Mój bobas też fika...aż miło. Ale jak położe rękę to ucieka...;-) Mrozik może to głupie pytanie ale skąd wiesz, że miał czkawke?? Mój bobas na poprzednim usg czkawki dostał ale ja jakoś specjalnie tego nie czułam...albo po prostu byłam za bardzo przejęta tym że moge dzidzie pooglądać:-)

Do góry