reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
majandra ruchy to cos jakby pływanie małej rybki, albo bąbelki i brzuchu, nieregularne, można sie spodziewac od 16tc., ja teraz tak poczulam, ale przy pierwszej dopiero w 21tc.
pozdrawiam!!

Oj humorki, najgorzej jak mi sie Julka biedna nawinie, aż czasem mi glupio jak ja za cos op..

Naur spełnienia marzeń i wspaniałej dzidzi. Aha i częstszych randek, choć wiem jakie to trudne.
Za tydzień przylatują moi rodzice i też mam nadzieję na wypad do kina i na kolację. Bo my mamy jakieś 2 lata w plecy. Ciężkie to życie bez babci pod ręką, chociaż tutaj w Hiszpanii ludzie wszędzie chodzą nawet z noworodkami. Do restauracji, do baru i to do późnej nocy, no cóż co kraj to obyczaj.

Naur to ja. Ale zaskoczylam się bardzo. Nie wiedziałam że moja mała jest taka wielka, bo lekarz mi nic nie mówił że duża. Dopiero wy mnie doinformowałyście. Co prawda mowił mi miesiąc temu że to taka mała kuleczka, ale teraz nic. No ale to ciesze się że mała jest duża. Lepiej niż jakby była za mała jak na swój wiek. Naur miłego wieczorku z mężem.

Witajcie dziewczyny...miłego dnia wam dzisiaj zycze... moj mam nadzieje bedzie udany, tyle planow mam ze nie wiem czy mi dnia starczy;-)

Dzięki dziewczynki raz jeszcze, randka jak najbardziej udana, film pierwsza klasa!
Evelina moja znajoma też ciąga synka wszędzie (od 4m-ca życia małego) ale jak dla mnie to nie do przyjęcia, żeby męczyć dziecko bo matka chce się rozerwać. My z mężem dlatego chodzimy zazwyczaj osobno i już.

Ania pewnie, że duże to lepiej, byle nie za duże (jak te bobo 6 czy 7 kilo) bo tam juz sie zaczynają problemy zdrowotne, ale Twoja jest w sam raz duża!

Viviana jakie plany??

U nas dzisiaj wiosenna pogoda, dość ciepło no i słonko! I wylazł mi z pąka pierwszy tulipan!!! To już musi byc wiosna.

Pusto,cicho:szok: Gdzie jestescie?U nas pogoda super,do niedawna w domku miałam słoneczko i poopalałam sie troche;-) A i pranie wyschło błyskawicznie.Mam nadzieje ze te okropne deszcze i wiatr już nie wrócą do nas:dry: Chcemy słonka,ciepełka,a nie wiatru:tak: Dobrze mówie dziewczynki?

Dzisiaj sie wygadałam męzowi z tymi oknami to mnie prawie wzrokiem nie zabił :eek: Ja juz sama wiem teraz że nic nie moge to będę się pilnować :tak:

Wiecie co ja mam zawsze problem z rozpoznaniem pierwszych ruchów dziecka. Wczoraj jak leżałam to tak jakby cos czułam ale kurcze trochę mi to za wysoko było. Sama juz nie wiem :confused:

Kira zgadza się, wosny!!!

Madziara może to to, tylko np. bobo ci jakąś kiszkę ruszyło i czułaś to wyżej, hihi, różnie to przecież bywa. A poza tym kto jak kto ale Ty nie powinnaś miec wątpliwosci z rozpoznaniem.

reklama
Ale dzisiaj fajnie na dworku było :)
Coprawda wiatr był chłodny, ale słonko pięknie świeciło, oby tak dalej!
Naur skoro tulipan z pączka się pokazał to chyba faktycznie już wiosna :)

Co do ruchów bobo to czekałam i czekałam i tak jak już się chwaliłam doczekałam się i od razu wiedziałam, że to musi być to. Minęło kilka dni a maluszek kopie już mocno nawet jak ręki do brzuszka nie przykładam to czuje :-)

Viviana to opowiadaj to były za plany i czy wszystkie udało się zrealizować.

Do góry