reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Tak tak:tak: Naur zdrówka,szczescia i milosci dla ciebie i skarbenka w brzuszku.Ja 10 dni temu skończyłam 25 i wcale nie czuje sie staro:tak: Może ci przejdzie;-)

reklama
Naur ja też dołączam się do życzeń. Wszystkiego naj naj.Buziaczkii dla Ciebie i maluszka.
Nie zaglądałam długo bo nie było mnie parę dni w domku a wczoraj wieczorem wrociłam a tu tyle do nadrabiania. Aż miło popatrzeć.
Madziara oszczędzaj się, Magda daj znać. No i witam nową mamusię.
Wczoraj też byłam na usg i wszystko ok. Lekarz zadowolony mówi żeby tak dalej. Łożysko już jest na normalnym poziiomie i mówi że mala przybrała juz właściwą pozycję, czyli główkową akurat jak ją badał. Ale to się z tysiąc razy jeszcze zmieni. Na razie zostaje dziewczynką. Lekarz mowi że przez te 3 tygodnie nic jej nie wyrosło ale jeszcze 1oo procent nie mówi. Robił mi też 3d i żadnych wad narazie nie stwierdził. Ktoraś z dziewczyn pytała o wymiary. U mnie wiem tyle ze waży 410 g, obwód brzuskaz 154 m. Więcej mi nie mówi Badania też w porządku także jestem spokojniejsza. pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Kira, tez mialas niedawno urodziny!Dla ciebie rowniez zdrowia,szczescia i slodyczy!:tak:
Pisalas ze do szkoly rodzenia sie zapisalas, jak juz bedziesz wiedziala to napisz cos o oddychaniu, slyszalam ze bez umiejetnosci prawidlowego oddychania trudniej jest urodzic.

Kira szybko do tej szkoły rodzenia się zapisałaś... u mnie w mieście szkoły rodzenia są od 28 tygodnia ciaży, też mam zamiar chodzić:-p

Dzieki Ola:-) .Viviana u mnie tez,a raczej od 26 t.c ale zadzwoniłam zeby sie dowiedziec,kiedy sie trzeba zapisywac i dowiedzialam sie ze najlepiej w 18 tyg ciazy:eek: a ja zaczełam 20:szok: wiec mówie że ok,ze w takim razie chce sie zapisac i co??Okazało sie ze na mój 26 tydz.nie ma miejsc!!!:szok: Dopiero na 30,dzwoniłam jeszcze do kilku i to samo:eek: a jak sa miejsca to 2 razy w tyg w ciagu dnia np na 13:confused: A mój mąż nie moze tak z pracy wychodzic.Wiec zadzwoniłam znowu do tej pierwszej i sie zapisalam na ten 30 tydz.Rezultat jest taki ze kurs mi sie konczy 4 tygprzed porodem:tak: Wiec bede na swiezo:-p Mi tez sie wydawalo ze mam czas:-D

reklama
Ja jestem, ale coś dzisiaj mi sie pisać nie chce. Zmęczona jakaś jestem, bo w nocy spać nie mogłam.
Co do szkoły rodzenia, to jutro na wizycie zapytam lekarki jak jest u mnie, czy już trzeba sie zapisywać, czy nie.

Do góry