reklama
Antylopka
Potrojna mamuska
gratuluje nowym mamusiom, niech wasze pociechy zdrowo rosna!
Luxik
:)
Hej mamusie.
Dzis ja pierwsza
GRATULUJE WSZYSTKIM NOWYM SIERPNIOWYM MAMUSIOM!!!!!
Czyzby juz wszystkie sierpniowki rozdwojone??Cisza jakas tutaj.
Jak tam Kasia Aniulka i inne koncowe sierpniowki?
Elis sliczny bobasek, slodziutki.
Mongea zycze szybkiego powrotu do zdrowia twojej kruszynce, oby jak najmniej komplikacji, trzymam kciuki ,bedzie dobrze.
Dzis ja pierwsza
GRATULUJE WSZYSTKIM NOWYM SIERPNIOWYM MAMUSIOM!!!!!
Czyzby juz wszystkie sierpniowki rozdwojone??Cisza jakas tutaj.
Jak tam Kasia Aniulka i inne koncowe sierpniowki?
Elis sliczny bobasek, slodziutki.
Mongea zycze szybkiego powrotu do zdrowia twojej kruszynce, oby jak najmniej komplikacji, trzymam kciuki ,bedzie dobrze.
aniulka01
Sierpniowa mama'07 nasze pierwsze maleństwo
hej
ja nadal w dwupaku ale myślę że juz niedługo
dziś w nocy silne skurcze przez 2.5 godziny i mniej więcej co 5-7 minut ale sie uspokoiło. zauważyłam w końcu krwistą wydzielinę także myslę że to czop a teraz siedzę i liczę kolejne skurcze także trzymajcie kciuki bo być może to dzisiaj moje dzidzi zechce wyjść hehe
pozdrawiam
ja nadal w dwupaku ale myślę że juz niedługo
dziś w nocy silne skurcze przez 2.5 godziny i mniej więcej co 5-7 minut ale sie uspokoiło. zauważyłam w końcu krwistą wydzielinę także myslę że to czop a teraz siedzę i liczę kolejne skurcze także trzymajcie kciuki bo być może to dzisiaj moje dzidzi zechce wyjść hehe
pozdrawiam
natalka_25
Sierpniowa mama'07
CZESC!
Mam chwilkę
Mam chwilkę
Melduje dnia 24 sierpnia o godzinie 22,15 urodził się nasz najkochańszy skarb Patryk przez cc, waga 3420g i 54cm!!!!
natalka_25
Sierpniowa mama'07
Wszystkim mamusiom gratuluje i zycze wytrwałości, spokoju i dużo zdrówka dal Was i waszych pociech!!!
jak znajde chwile opisze poród choć staram się do niego niewracać bo było ciężko...
dopadł mnie baby blues ale starma się juz wziąść w garść dla mojego synka:-)
reklama
Podziel się: