reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

GOSIA7 OGROMNE GRATULACJE DLA WAS NIECH DZIDZIA CHOWA SIE ZDROWO !!!!!!

Naur no to faktycznie miałas chyba lekki poród tymbardziej że masz porównanie

Ola dzięki za odpowiedź o tych ruchach dzidzi,a tak swoja drogą coś tak mi sie wydaje, że chyba tez juz sie zbliżasz do "finału"

Kasia jeśli będziesz w Opolu to podejdź sobie do tej apteki w Galerii Centrum (na dole) tam ostatnio udało mi sie kupić Mustele za 75 zł ale to był ten krem na przeciw rozstępom a jutro podejde i zapytam o ten poporodowy bo koło mnie w aptece też kosztują powyżej 100 zł.

mnie jutro czeka wizyta u gin ale mam nadzieje że wszystko jest dobrze chociaż też mam takie dziwne "niepokoje" w sobie

trzymam kciuki za następne "rozpakowanie" aby było lekkie

papa

reklama
Dziewczyny ja za swoją mustele tj żel poporodowy płaciłam 93zł a w drugiej aptece był za 95zł. Panie w aptece zachwalała też krem do biustu na czas ciąży i karmienia. Czy któraś z was słyszała może coś o nim?

Ja juz po spacerku i oczywiście po lodach:-D
Naur kochana witamy spowrotem:tak:dobrze ze malutka daje Ci odpocząć:-)
Gosia,nie zawsze skurcze są dla nas wyczuwalne:tak:ważne że są na wykresie,znaczy coś sie dzieje:-)
Aniulka trzymamy kciuki za wizyte i daj znac co i jak:blink:
Raabit nie słyszałam o kremie do biustu,a na co in miałby działać?

Aniulka wąpie czy bede teraz w opolu,choc nawet byloby to konieczne bo musze moj dyplom odebrac,ale sama nie pojade a moj maz nie ma za bardzo czasu teraz:-(

ja uciekam juz spac,mala mi moje wnetrznosci przestawia i męczy pęcherz;-)
do jutra kobitki,zycze udanej nocy:-)

Wpadłam powiedzieć dobranoc :tak: dla mnie niewiem jaka będzie bo znów skurcze łapią:szok::szok::szok:żeby COŚ przyniosły to niech sobie łapią :tak:ale coś czuję że to będzie znów tak jak poprzedniej nocy:-:)szok:

Do jutra:-D

Naur jak fajnie ze znalazlas chwilke zeby sie podzielic co u ciebie:tak:, jak widac wszystko w porzadeczku, zycze ci jedynie tego snu, coby energii wiecej przyblo;-)

Aniulka mam nadzieje ze to juz final. Powiedz jak tam po wizycie.

Raabit
w krem do biustu Musteli tez sie zaopatrzam bo slyszalam same dobre opinie,takze polecam, a wydaje mi sie ze juz o nim wspominalam na ktoryms z watkow

Gosia
tobie spokojnej nocy zycze, albo porodu bo te skurcze cie wykoncza niedlugo:no:

Dobranoc kobitki. Spokojnej nocki.

Cześć!
A ja dziś pierwsza, nadal 2w1, noc wkoncu przespana z wizytami w wc, zro bólu mam nadzieje ze wezmie mnie z nienack:-):blink: teraz troche boli brzuch ale do wytrzymania.
Ja juz sama niewiem ile bede czekac pewnie urodze po terminie co mnie dobija humorek mam calkiem całkiem.
Co do pomocy sobi w przyspieszeniu daje sobie spokój co ma byc to bedzie:tak:
Gratuluje Gosi7 duzo zdrówka dla Ciebie i Twojej dzidzi!
Naur fajnie ze sie odezwałaś zdjecia małej suuuper!!!
Dziewczyny jak nocka u Was? ciekawe czy ta noc cos przyniosła????

Miłego dnia odezwe sie póżniej i przyłącze do popołudniowej kawci:-D

reklama
Hello:-) A gdzie to ranne ptaszki? Raabit, Gosia:-p ?U mnie bez zmian: żadnych bóli i skurczy Bez zmian tez zgaga - nadal jest moją towarzyszką.
Tak myślę: z jednej strony chciałabym tulić swoje Słoneczko, a z drugiej chyba jest jej tam dobrze. Przez 9 mcy nie było oznak ,że chce wyjść. Nie mam sumienia jej wyganiać- będę cierpliwie czekać, BO TA MALUTKA JEST SENSEM MOJEGO żYCIA :-)

Do góry