reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Magda juz w srode mas zprzyjsc?wow:szok:a to juz napewno?to beda Ci wywoływac?
mrozik biedaku lecz sie szybciutko zebys przywitala swojego skarba zdrowiutka;-)
li_monka ja tez nie mialam robionego ktg:no:
Ola moze w koncu u Ciebie sie cos ruszy skoro to moze byc czop:tak:
Gosia trzymaj sie dzielnie i sie nie denerwuj co ma byc to będzie a my bedziemy trzymac za Ciebie kciuki:tak:

ok ja uciekam sie szykowac bo za godzine jade do mojego ginka,ciekawe co tam u mnie,pewnie mi powie ze bede chodzic do konca,nie wiem czy sie cieszyc czy nie,ale strach coraz bardziej mi sie udziela i najlepsze jest to ze porodu az tak sie nie boje ale tego co bedzie potem,boje sie okropnie :-:)sorry:

Cześć!
Ja dziś ogólnie skurcze mam co jakis czas, ale na rarazie nic sie niedzieje, siedze iczekam a to czekani potrafi juz wykończyć.
Gosiu, Kira naprawde sie meczycie współczuje mam nadzieje ze juz Wam niedługo zostało.
Sylwia takie mdłości czy cos takiego to jedne z objawów zbliżającego sie porodu i dobrze ze juz niedługo do szptala bo moze niedługo przywitasz juz Majeczke
Madzia25 dziękuje za numer przesyłam Ci swój na priv, a swoja droga beda Ci wywoływać poród? bo ja mam termin na 17sierpnia a mój gin ma w szpitalu 18sierpnia wiec sie zastanawiam czy sie go niezapytac zeby mnie przyją do szpitala bo niestety u mnie w szpitalu personel to do d.. wiec byłabym spokojniejsza a z drugiej wolałybym zeby mały sam sie zdecydował.
Raabit ja ktg mam 30-40min
Mrozik duzo zdrówka dla Ciebie
Ola taki śluz to po badaniu sie pojawia czasem w ostatnich tygodniach
Ja to chyba zostane tu ostatania....

OJ RUSAłECZKI:-) Ja też bym chciała być taka pełna wiary, że to już niedługo...........ale coś nie jestem.:-(
Wiecie co, ostatnio dni spędzam w domu - głównie leżę- i jak widzę to jest błąd. Dzisiaj byłam na zakupach- 3 większe sklepy( ok 1, 5 godz). I tak mnie boli spojenie ( i dobrze!!!!!!!!) czuje, że coś się od środka pcha. TRZEBA DUżO CHODZIć - ja nie mam w czym i gdzie:-p, a ze szpitala na spacery nie puszczają( chciałyśmy iśc- portier nas zbeształ:zawstydzona/y:). RUSAłKI- macie w czym, macie gdzie spacerujcie!!!!!!!!!!!!Sądzę, że to przyspieszy.

Gosia u mnie KTG trwa 20 min
Li_Monka ja od piątku chodze na KTG sama z siebie właściwie,raczej dla kontroli,ale nie mogą Ci odmówić:tak:
Janbor,dobrze że możesz spać,wypoczywaj bo potem to cieżko:-)
Kasia trzymamy kciuki za wizyte:tak:
Natalka głowa do góry,moze nie będzie tak źle;-)
Sylwia bardzo chetnie bym sobie pospacerowała i próbuje,ale jak po drodze nie mam żadnej ławki,żeby przysiąśc na chwilka to jest koszmar,normalnie mi spojenie rozrywa,szyjka mnie strasznie boli,nie mówiąc już o skurczach i twardnieniu brzucha-wracam do domu prawie na kolanach i ze łzami w oczach:no:ale chodze,ile moge,bo jak sie na dłużej położe to mam tak samo:-(tragedia jakas:-Dkaleka normalnie

u mnie tez sloneczko swieci :)

do lekarza mam na 8 sierpnia

jutro tesciowa przylatuje i kamerke przywiezie, wiec bedzie co nagrywac hehe

mi wczoraj brzuch twardnial a tak to dobrze sie czuje :)

reklama
Wróciłam. I nadal nic niewiem. Oczywiście skurczy nie miałam jak tam leżałam więc nie miało się co rysować:-:)-:)-(serduszko dzidzi ok:tak::-Dna badaniu nie byłam więc nic więcej niewiem:no::-(

A te skurcze to mówiła pani doktor że mogą tak robić-będą jakiś czas a potem się wyciszą i koniec:-:)-:)-(
Ja niewiem jak długo będę się tak męczyć jeszcze...

Do góry