reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

A ja ciagle chorowalam na migdaly i zaden lekarz nie umial mi pomoc, a bylo ich troche i energoterapeuta mi je podleczyl,choc potem i tak wszystko sie na nowo zaczelo, ale musze przyznac ze dlugo mialam spokoj.
Energoterapeuci sa ok, ale nie lecza na zawsze tylko pomagaja, bol wyciagaja, tego jestem pewna.

reklama
Kira ja to bym siebie raczej do kaczki przyrównała :szok::szok::szok::-D

sylwia, ola bardzo dziękuję:tak::-D jak tylko mąż się obudzi(bo zrobił sobie drzemkę poobiednią:tak:) to zapewne zagra;-)

czesc kobitki.
dzis tez dzien bez dzidziusia?
biedne jestescie z tymi bólami i skurczami,a faktycznie czekanie jest najgorsze:-(

zastanawiam sie czy napisac do Naur zapytac jak się czuja,myslicie ze to wypada?

Kira nawet nie masz pojecia jak mnie rozbawilas tym pingwinem , zaraz sie posikam o ile juz nie za pozno :unsure: :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D do tego to jajo, jestes mistrzyni humoru!!!

Ja mysle ze wypada, to mile gdy ktos sie interesuje, Kasia napisz, wszystkie jestesmy ciekawe jak tam sie nasza mama Naur sie czuje.Sms od dziewczyn z BB.

napisałam do Naur.Mała Ula i Naur czują się dobrze. cytuje "Ulka je,spi i sadzi kupy. Ja jestem nieprzytomna bo mi spać nie daje a Julka tez mnie morduje,ale jest ok"
jak tylko znajdzie chwile to do nas wpadnie,postaram sie teraz wysłac wam zdjecie Uli bo dostałam mms'em :-)

reklama
naur jeszcze raz wielkie gratulacje,ulcia jest przesliczna i jak spi to wcale nie wyglada zeby mamie utrudniala zycie :-D:-D:-Dale to jak kazdy maluch

Do góry