reklama
Kira dziwne ze tak lekarz cie zostawił! mój idzie od 6.08 na urlop a ja mam termin na 10.08. Już ostatnio na wizycie zrobił mi cała rozpiske jak mam sie zachować i z kim kontaktowa cgdyby sie cos działo
co w razie bólu, w razie odejscia wód, złego samopoczucia, kiedy do szpitala itd. Takze widze ze mój faktycznie sie troszczy o pacjentki, a myślałam ze to jest takie oczywiste zwłaszcza ze biorą kase ;-)

Luxik
:)
Rabit ale ty to chyba masz maly brzucho ,to dlatego.Chociaz u mnie to od niedawna zaczyna sie czasami dostojnie pokazywac 
Hehe Kasia to tak jak u mnie, ciekawe czemu one takie wypukle czasami sie robia??
Maluchy chyba swoimi czasciami te nasze pepki wypychaja
Kira to nieciekawie, skoro w szpitalu taka obsluga...troche klopotliwa masz sytuacje, ale nie jest powiedziane ze z toba bedzie tak samo jak z kolezanka, moze nie bedziesz musiala tak dlugo czekac

Hehe Kasia to tak jak u mnie, ciekawe czemu one takie wypukle czasami sie robia??

Kira to nieciekawie, skoro w szpitalu taka obsluga...troche klopotliwa masz sytuacje, ale nie jest powiedziane ze z toba bedzie tak samo jak z kolezanka, moze nie bedziesz musiala tak dlugo czekac
reklama
Podziel się: