reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Kira dziwne ze tak lekarz cie zostawił! mój idzie od 6.08 na urlop a ja mam termin na 10.08. Już ostatnio na wizycie zrobił mi cała rozpiske jak mam sie zachować i z kim kontaktowa cgdyby sie cos działo :tak: co w razie bólu, w razie odejscia wód, złego samopoczucia, kiedy do szpitala itd. Takze widze ze mój faktycznie sie troszczy o pacjentki, a myślałam ze to jest takie oczywiste zwłaszcza ze biorą kase ;-)

Rabit ale ty to chyba masz maly brzucho ,to dlatego.Chociaz u mnie to od niedawna zaczyna sie czasami dostojnie pokazywac :baffled:

Hehe Kasia to tak jak u mnie, ciekawe czemu one takie wypukle czasami sie robia??:confused: Maluchy chyba swoimi czasciami te nasze pepki wypychaja:sorry2:

Kira to nieciekawie, skoro w szpitalu taka obsluga...troche klopotliwa masz sytuacje, ale nie jest powiedziane ze z toba bedzie tak samo jak z kolezanka, moze nie bedziesz musiala tak dlugo czekac

Ale mogą nie chciec mnie przyjąć,wiec co moge zrobic zeby mnie przyjęli-co powiedziec?Bo nie chce zeby mnie odesłali z kwitkiem:no:

Raabit to malo, tak mi sie wydaje.Zaloze sie ze nie masz rozstepow, czy...??

Kira jak nie beda chcieli cie przyjac to udawaj ze cie strasznie boli:cool2::cool2:

Raabit u nas w takim wypadku robią KTG,a nie badanie:no:cos wymysle i beda musieli mnie przyjac,nie dam sie zbyc.Pojde do nich pod koniec tyg.to juz bedzie 40 tydz.musza mnie przyjąć:angry:

Ola na razie nie mam rozstępów ale wiem że trzeba być czujnym bo często pojawiają sie dopiero po porodzie :szok::baffled::sorry2:

reklama
A tak po za tym Kira przeciez ty juz jestes w takim czasie ze w kazdej chwili moze sie zaczac cos dziac, co to znaczy ze nie beda chcieli?????!!!!!!Zacznij rodzic!!!

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry