reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Wiecie dziewczyny ten śluz to może być czop:tak: bo teraz zrobiło się go naprawdę DUUUUUUUŻŻŻŻŻŻŻŻŻOOOOOOOOOO:szok: jest trochę podbarwiony krwią ale nie biały raczej przezroczysty za to strrrrasznie rozciągliwy. Myślicie że to może być to???:confused:
Skurcze mam co 20-40 min więc narazie nie są regularne:no::-pból brzucha mniejszy może szyjka się rozwierała że mnie tak bolało???:eek:to by się zgadzało że teraz to może być śluz...:eek::sorry2: ciekawe...

reklama
GOSIA dawaj małą przed kompa- My się nią zajmiemy;-) A sama do lekarza, chociaż przynajmniej spakuj sie do końca.
Wiecie co - peszy mnie, ze tyle osób postronnych nas czyta. Już nie będe taka wylewna w swoich wyznaniach:zawstydzona/y: Ja nie podczytywałam żadnego miesiąca!!!!!!!!!!

Antylopka ja do tej pory tez tak odpowiadalam ale doszlam do wniosku ze dla odmiany powiem prawde:eek:
Gosia,to bardzo mozliwe ze to czop-mam nadzieje ze torba spakowana:-Dbo w domu chyba dlugo nie pobędziesz:-D

Sylwia co sie łamiesz;-)to forum publiczne,kazdy moze zajrzec,przeciez i tak nie znasz ludzi-tylko wirtualnie:tak:nie przejmuj sie:-)ja czasem wchodzilam na inne fora zeby sie dowiedziec ile rodzi w terminie:tak:

Gosia dziewczyny mają racje trzymaj torbe w pogotowiu! :tak: jak już urodzisz to poinforum jas żebyśmy sie nie martwiły! :-(

Sylwia ale czytają nas dziewczyny które też są w ciaży wiec to nic złego :tak:

Kira spakowana jestem już dawno:tak:w razie czego torba w rękę i jazda:-D

sylwia sądzę że mała byłaby zadowolona z takiego rozwiązania:tak:;-)nią nawet nie trzeba się zajmować tylko grę włączyc:szok::-Dubieranki lub robienia makijażu-jest w tym świetna hihihi:-D:-D:-D
Też teraz tak myślę co muyślą ci wszyscy którzy czytają nasze forum:szok::eek::baffled:dla nas to normalne bo mamy podobne problemy ale ktoś kogo to nie dotyczy...:shocked2::szok:

Gosia ja myśle, ze jak kogoś nie dotyczy nasze forum to go nie czyta bo to w końcu ciążowe :tak: ja jak nie byłam jeszcze w ciąży to nie czytałam bo mnie to nie interesowało :-)

Jestem już po całej masie załatwiania papierków. Niestety od jutra dołącze do rzeszy bezrobotnych w Polsce. Muszę jutro pojechac się zarejstrowac jako bezrobotna, żebym nie musiała płacic za szpital. Smutne to takie trochę, 6 lat tam pracowałam i miałam nadzieję , że jeszcze popracuję, niby nie zarabiałam dużo , ale wystarczało, no i było względnie jeśli chodzi o warunki.

reklama
Do góry