reklama
Gosia zgadza sie Claudi ma synka 
Uleeczka ja nie mam problemu z oddychaniem
ale jak wiadoo każda ciąża przebiega indywidualnie 
Widze jednak że to twoja druga ciąża wiec jakieś doświadczenie już masz :-) i nieźle trafiłaś że po raz kolejny we wrześniu będziesz mamą
szybciutko sie postarałaś ;-)
A ja nie moge spać bo mnie tel od teściowej rozbudził
a teraz tak leje że już napewno nie zasne :-(

Uleeczka ja nie mam problemu z oddychaniem

Widze jednak że to twoja druga ciąża wiec jakieś doświadczenie już masz :-) i nieźle trafiłaś że po raz kolejny we wrześniu będziesz mamą

A ja nie moge spać bo mnie tel od teściowej rozbudził

Mysia moją odpowiedź też masz
Antylopka,taka już natura naszych mam
a jesli chodzi o łóżeczko,to akurat my już mamy rozstawione ,ze wzgledu na kota-coś nowego,musiał przywyknąc.i w sumie dobrze sie stalo bo przez 2 tyg w nim spał a teraz nie zwraca wogóle uwagi
musze wam sie wyżalić:-(wszyscy do mnie dzwonia i pytaja sie jak sie czuje
ja wiem ze sie martwia ale mnie to juz do szalu doprowadza
jak sie czuje
jak wielka pisanka,wszystko mnie boli,rozrywa mi miednice,nie mowiac o spojeniu jedyna mysla jest czy zdaze to kibla i czy sie nie przewroce po drodze człapiac jak pingwin
,nie moge wyjsc na spacer jesli co 20 m nie stoi lawka bo nie wroce,nie mam siły,nie mówiac już o wyjściu po zakupy
w nocy jak sie przekrecam z boku na bok to wyje z bóluale pozatym jest ok
Jak im tak odpowiadam to sie dziwnie na mnie patrza i mówia zebym sie nie denerwowala
chyba licza na odpowiedz -dobrze-a pytaja na odczepnego-czy ze mna jest cos nie tak
strasznie drazliwa jestem ostatnio

Antylopka,taka już natura naszych mam

musze wam sie wyżalić:-(wszyscy do mnie dzwonia i pytaja sie jak sie czuje

reklama
Antylopka
Potrojna mamuska
Kira jak i wszystkie mające ciągłych pytań jak się czujesz -
ja odpowiadam krótko: dobrze jak na 9 miesiąc ciąży!
Koniec tematu
jak ktoś ciągnie temat a że mam mały brzuszek, a że obcasy założyłam (jak teraz w sobote na ślub) - to ucinam jakimś krótkim tekstem typu - przynajmniej mnie do przodu nie przeważa....
ja odpowiadam krótko: dobrze jak na 9 miesiąc ciąży!

Koniec tematu

Podziel się: