reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Jestem mamą lutową 2007. Bardzo proszę o odpowiedź na to pytanko!! Posłuży ono do mojej pracy magisterskiej.. Z góry dziękuje!!
ANKIETKA

Gratulacje dla juz rozdwojonych mamuś!!

Gosia zgadza sie Claudi ma synka :tak:

Uleeczka ja nie mam problemu z oddychaniem :tak: ale jak wiadoo każda ciąża przebiega indywidualnie :-D
Widze jednak że to twoja druga ciąża wiec jakieś doświadczenie już masz :-) i nieźle trafiłaś że po raz kolejny we wrześniu będziesz mamą :tak: szybciutko sie postarałaś ;-)

A ja nie moge spać bo mnie tel od teściowej rozbudził :wściekła/y: a teraz tak leje że już napewno nie zasne :-(

Mysia moją odpowiedź też masz:tak:
Antylopka,taka już natura naszych mam:-Da jesli chodzi o łóżeczko,to akurat my już mamy rozstawione ,ze wzgledu na kota-coś nowego,musiał przywyknąc.i w sumie dobrze sie stalo bo przez 2 tyg w nim spał a teraz nie zwraca wogóle uwagi:tak:
musze wam sie wyżalić:-(wszyscy do mnie dzwonia i pytaja sie jak sie czuje:no:ja wiem ze sie martwia ale mnie to juz do szalu doprowadza:wściekła/y:jak sie czuje:confused:jak wielka pisanka,wszystko mnie boli,rozrywa mi miednice,nie mowiac o spojeniu jedyna mysla jest czy zdaze to kibla i czy sie nie przewroce po drodze człapiac jak pingwin:angry:,nie moge wyjsc na spacer jesli co 20 m nie stoi lawka bo nie wroce,nie mam siły,nie mówiac już o wyjściu po zakupy:wściekła/y:w nocy jak sie przekrecam z boku na bok to wyje z bóluale pozatym jest ok:eek:Jak im tak odpowiadam to sie dziwnie na mnie patrza i mówia zebym sie nie denerwowala:angry:chyba licza na odpowiedz -dobrze-a pytaja na odczepnego-czy ze mna jest cos nie tak:confused::baffled:strasznie drazliwa jestem ostatnio:shocked2:

Kira napewno pytają z troski o ciebie :tak: mnie tez ciągle ktoś pyta o samopoczucie i moim zdaniem to normalne :-) wole żeby sie interesowali tym co mi jest niż gdyby mieli mnie olać i nawet nie zadzwonić :-(

mysia ja też odpowiedziałam :tak:

Kira ja za to jestem zasypywana sms-ami o treści:"co tam u was-urodziłaś już?" doprowadza mnie to do szału :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

KIRA ja mam problem z mową, ale dogadac się mogę. Jak ktoś dzwoni a ja nie mam ochoty na rozmowe po prostu nie odbieram.:baffled: Nie będe wstawać ( gdy np leżę) zeby pogadac o głupotach

reklama
Kira jak i wszystkie mające ciągłych pytań jak się czujesz -
ja odpowiadam krótko: dobrze jak na 9 miesiąc ciąży!:eek:
Koniec tematu:sorry2: jak ktoś ciągnie temat a że mam mały brzuszek, a że obcasy założyłam (jak teraz w sobote na ślub) - to ucinam jakimś krótkim tekstem typu - przynajmniej mnie do przodu nie przeważa....

Do góry