reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Ojej:szok: Ale tu sie ruch zrobił:-D Dobrze,dobrze.witamy nową mamusie sierpniowa:-) Nie było mnie troche bo sie przeprowadzamy i musimy jeszcze troche odswiezyc nowe lokum wiec nawet na sen mi czasu brakuje:tak: Byle do piątkuOstatnia faza przeprowadzki-kot:-D .Nareszcie koniec tej ciasnoty:-p
Ale niestety w nowym mieszkanku nie bede miala neta przez jakis czas wiec znowu was troche zaniedbam:-( Mam nadzieje ze mi to wybaczycie?Mam nowe zdjecie brzuszka i maialam racje na tym zdjecieu juz nie wyglada na taki gigancik:-D Jak bede miala chwilke to wstawie:tak: Pozdrawiam i mam nadzieje do rychłego "zobaczenia"

:-) Kira czekam na zdjęcia J ja też musze zrobić sobie nowe, bo mój inkubatorem już się powiększył J Wracaj do nas szybciutko J
Mrozik gratuluje suwaczka J

:laugh2: Mnie zaczyna łapać lekki stresik przed zbliżającym się ślubem, z jednej strony boje się, że coś nie wyjdzie, a z drugiej nie mogę już się doczekać!!!
Tak poza tym to zamówiliśmy wreszcie meble do naszej sypialni J. I zamierzamy się wziąć za remont łazienki
W sobotę zamierzam zakupić sobie spodnie ciążowe, bo już się nie mieszcze w moje jeansy J chodzę z rozpiętym guzikiem i suwakiem J całe szczęście że modne są teraz długie bluzeczki, to nie widać J

:wściekła/y: Jestem zła bo pisze już ten post 4 raz, bo wcześniej jak chciałam opublikować to Internet mi się rozłączał…złośliwość rzeczy martwych

ech,tez sprobuje sobie suwaczek wstawić,pozazdrościlam;-)
cJy2p1.png

Jestem, jestrem kochane :-) nie zaniedbuję Was, tylko dzisiaj miałam z Julką duużo zajęć a po poludniu wyszłam na babskie ploty przy kawce.
Na szczęście niedaleko otworzyli świetną kawairenkę gdzie się NIE PALI! :tak: w ogóle i ani trochę, super, bo nie mam ochoty wędzić bobaska.

Poza tym chciałabym jutro wbić się na wizytę do gina (umówioną mam na 8.03.) bo niepokoja mnie bóle w dole brzucha i pojawiające się skurcze, wolałabym upewnić się już teraz a nie czekać tydzień.:baffled:

syska ten suwak to wstaw sobie w podpisie, to będzie w każdym poscie.

viviana to Wy ślub bierzecie!! Ale fajnie, ja swój brałam w 5m-cu ciąży i było juz brzucho widać, ale to i tak był cywilny. Na kiedy macie datę?

Kira jak tylko się przeprowadzisz do końca daj znać, no i wklejaj fotki!!

Mrozik spokojnie, ja byłam poprzednio chora ponad 3 tygodnie na zapalenie oskrzeli i antybiotyki brała, i wszystko było w porządku. Oczywiście nie życzę, ale nie ma strachu. A na temp. to można Apap, Paracetamol, Panadol, geberalnie to co mogą niemowlaki, ale i tak lepiej unikać jeśli nie ma wyraźnej potzreby. No i syropki z cebuli, nalewki z czosnku, miodu i cytryny (bezalkoholowe oczywiście).

Magda Ty odpoczywaj a nie latasz od rana z golonkami! Zwłaszcza że chłop i tak nie doceni, niech sobie pizzę zamówi :tak:

Ide spać, dobranoc!!

Dziękuje za dobre rady :tak:
Ja chyba też ten suwaczek musze sobie wstawić w podpisie, nie dopatrzyłam tego...
Spróbuję jeszcze raz
Dobrej nocki wszystkim zycze

No to próba generalna, może tym razem suwaczek będzie w dobrym miejscu.
A jak wasze samopoczucie przy tej zmiennej pogodzie?
Ja się zbieram do zrobienia fotki brzucholka, ale to dopiero chyba po tym weekendzie, postaram sie szybko wkleić, a co!!:-)

Ja się czuję świetnie, oprócz tych w.w. dolegliwości. Mam dzisiaj iśc do gina bez kolejki, to mnie jakoś przyjmie. Mam nadzieję, że to nic takiego.
Już zaczynam 16 tydzień, ale ten czas leci!!

reklama
Naur a no ślub bierzemy !! 14 kwietnia:-) Ślub kościelny. Będe na początku 6 miesiąca;-) Jak tam wizyta u gina Naur??

Do góry