reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Natalia ja chciałam dziewczynke a mój mąż ciagle łaził za mną i gadał że MUSI być chłopak! :tak: no i wykrakał hihihi :-D ale tak kocham tego mojego maluszka ze nie moge sie doczekać kiedy bedzie z nami! nawet juz zapomniałam że chciałam dziewczynke :-D

reklama
Ja tez zawsze chcialam dziewczynke,amój mąż ciągle jak u Raabit ze chłopak będzie,zresztą ja podswiadomie czułam ze jest chłopiec-wmawiałam sobie ze nie:-p
A teraz byłabym zawiedziona gdyby sie okazał dziewczynką:-)Od 4 msc mówimy do niego po imieniu i wszystko co robimy,jest z mysla o chłopcu:tak:

A ja już chyba uciekam bo czuję się fatalnie...:no:Jeśli chodzi o płeć dzidzi to też niby wiem ale pewna będę jak zobaczę hihi :-D
Może zajrzę jeszcze później zobaczyć czy żadna się nie rozdwoiła:tak::-)

kurdeeeee napisalam sie i mi zniklo dziadostwo:wściekła/y:

CLAUDI OGROMNE GRATULACJE!!!!!
Tyle sie nacierpialas i w koncu przynioslo to oczekiwane efekty

no to czuje ze nastepna bedzie Naur:-)

co do herbatki to mam pytanie,czy ta z kopru to jest najlepsza z Hippu??bo dzis widzialam z Bobovity.
no i musze sie pochwalic ze dzis w koncu zakupilismy łozeczko i posciel,jestem BAAAARDZO zadowolona :-)mamcia dala nam pieniazki i pojechalismy kupic,chcialam tez od razu fotelik kupic,ale przez moj brak zdecydowania nie zdazylam bo juz zamykali sklep:dull:

Kasia łóżeczko to juz poważny zakup :tak:
Ja podobnie jak Janbor szukałam herbatki z kopru Hipp i nie było w aptekach dlatego kupiłam herbatke ułatwiającą trawienie z koperkiem, rumiankiem i anyzem firmy Hipp :tak: własnie ją pije i jest bardzo smaczna :-D własnie tą ułatwiającą trawienie polecała Naur :tak:

Namęczyłam się z tym zdjeciem.....ale jest:-)
6c3l5jq.jpg

No Natalka prawdziwe klejnoty:tak:
Kasia gratuluje zakupu,sama radość,no nie;-)
Raabit,ja jeszcze nie kupiłam herbatki,chyba musze o tym pomyśleć:dry:

Aha zapomnialam powiedziec ze jak mi brzuch opadł to zauwazyłam ze ,moge wciągnąć brzuch na gorze i wtedy mi sie taki fajny garb z dzidzi robi na srodku:-Dmacie tak?

reklama
Do góry