reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Rozmawiałam z Kira24 na temat czatu na forum babyboom, co wy o tym sadzicie? Słyszałam że kiedyś byl czat, ale coś chyba nie wypaliło, skoro już go nie ma. Może to jednak dobry pomysł??

reklama
Hmm..ja osobiście bardzo nie lubię czatów, więc nie dotyczy mnie to bo i tak bym nie korzystała. Poprostu mnie wkurzają.
Ale oczywiście jak kto woli!

No fakt nie wszyscy lubią czatować, ja też na czatach nie przesiaduje ale fajnie by było pogadać z dziewczynami z forum tak bardziej 'na zywo". najlepszym rozwiazaniem byloby przeprowadzenie sady wsrod uzytkownikow. tak poza tematem Naur czekamy na zdjecia ( moja siostra tez ma na imię Natalia ;-) )

Kurka no! Widzę że mi tu nie wierzą, mój brzuchol już naprawdę jest całkiem widoczny i wyłazi ze spodni, to w końcu moja druga ciąża.
No nic, jutro albo niebawem pstryknę fotki i Wam pokaże (viviana)

Ale, ale jaki sie tutaj ruch wreszcie zrobiła, aż miło!

Ja też słyszałam, że w drugiej ciąży brzuszek szybciej rośnie i szybciej wyczuwalne są ruchy dziecka, wiec nie ma się co dziwić ze juz Ci brzucholek urósł (Naur)
Ruch na forum rzeczywiście sie zrobił, ja tez chciałabym byc tutaj częściej ale niestety brak czasu:-)

No niestety czasu zazwyczaj brakuje. Ale grunt żeby się chociaż raz na jakiś czas pojawiac i donosic co słychac na bieżąco.

No a my dzisiaj zakupiliśmy mebelki dla Julki do pokoju, jeszcze dywanik i mozna meblować, a no i jakąs ładną pościel do nowego łóżeczka.
Juz sie doczekać nie mogę.

Dziewczyny to co ja mam powiedzieć. Mam pozostałości po poprzednich ciążach i chociaż to dopiero trzeci miesiąc to mieszczę się tylko w jedne spodnie, które zawsze mi były za luźne. Jak tak dalej pójdzie to nawet ciążowe rozmiary nie starczą :szok:

Ale ci fajnie:-)My sie uporamy z tym mieszkaniem i tez powoli bedziemy kompletować.
Łóżeczko już mamy-od koleżanki-spane raz:-Dciuszki-jak juz pisałam;-)
a reszta powoli,powoli.
chyba jednak troszke wierze w te przesady wiec na pewno wszystkiego nie bede od razu miec.Wiem ze to głupie ale ja i tak boje sie ze cos bedzie nie tak,wiec juz nie bede sobie stresów dokładać;-)Zawsze bylam strachliwa,a w dodatku nie mysle pozytywnie,wiec po co sie stresowac:-D

Madziara to pochwal się brzuszkiem!
Kira no rzeczywiście cieszę się na ten pokoik, bo dotąd to jest komputerownio-pracownio-burdelownia, hihi.
I nic nie wierz w durne gusła, lepiej byc spokojnie przygotowanym.

Uj, znów mam chyba te diwne skurcze..nie wiem juz sama czy mi się wydaje czy nie.

reklama
Do góry