reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Brawo Madziara - dobry pomysł mi z tym wałkiem podsunęłaś, ja chyba tak nad mężem stanę , bo tej łazienki i tynku w niej to sie chyba nie doprosze, postawił w grudniu kibel , podłączył i do tej pory reszta stoi i czeka..... tylko nie wiem na co , bo jakby chciał ,to dawno by skończył.

reklama
Claudi no co ty!!!!!! tak cie masowali??? Rany, u mnie jeszcze dwa tygodnie a ja tak naprawde nic szczegolnego nie czuje, kto wie czy mi takiego czegos nie beda robili, o nie.
A nie wydaje ci sie ze sex to tez w penym sensie masaz??ze jak sie uprawia regularnie sex to potem moze ten masaz nie jest potrzebny??:confused:

Witam,dzis cały dzien spedziłam poza domem,ponieważ stresuje sie przed jutrzejszym dniem.Oczywiscie,bardzo sie ciesze,ze mała bedzie ze mną,ale jednak sama cesarka to zawsze coś nowego,cos czego nie doświadczyłam...Ważne,żeby mała była zdrowiutka,nic innego sie nie liczy tak bardzo,jak jej zdrowie.Dziekuje za miłe słowa i liczę na Wasze kciuki,do usłyszenia.
P.S Troche chaotycznie piszę,ale to ze stresu,wybaczcie;-)

Wybaczam , bo wcale nie tak chaotycznie. Czekam na szybkie wieści od Ciebie. Zyczę, żeby było szybko , bezboleśnie i sprawnie , a przedewszystkim , żeby dzidzia była zdrowa.

Syska uważaj na siebie i malutką :tak: jak juz bedziesz ją tuliła to koniecznie ucałuj ode mnie :tak: mocno trzymam kciuki i czekam na relacje! buziaczki :-)

gdzie sie podziewacie? cos tu dzisiaj spokojnie.ja w takim razie zmykam do lozka sprobowac zasnac i wszystkim zycze slodkich snow.dobranocka.

ale glupol ze mnie.nie wyswietlaly mi sie nowe wpisy i myslalam ze nikogo nie ma na forum.w kazdym razie uciekam bo jakos zaczelam ziewac a to nadzieja ze zasne.naur i syska Wam szczegolnie przespanej nocki zycze.obyscie sie obie dobrze wyspaly.trzymajcie sie.pa

reklama
Ech...wpadłam znów na chwilkę, dalej bez zmian a to czekanie mnie wykończy. Ileż można mieć skurcze co 8 minut!!!!! I nic więcej, ani w tą ani w tamtą..
Idę zaraz spać, papa!!

Do góry