reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
MADELINE GRATULACJE DLA CIEBIE I MEZUSIA!!! A PRZEDE WSZYSTKIM GRATULACJE ZE TAKA DZIELNA DZIEWCZYNA Z CIEBIE!!! BO JAK MAZ PRZEKAZAL DLAUGO SIE MECZYLAS.NAJWAZNIEJSZE ZE TO JUZ ZA TOBA I ZE MASZ SWOJEGO SZKRABA PRZY SOBIE CALEGO I ZDROWEGO.DUZO DUZO DOBREGO DLA CALEJ WASZEJ RODZINKI:tak:

ja juz wrocilam od rodzicow bo jakas nerwowa jestem.nie wiem dlaczego ale ostatnio wszystko wyprowadza mnie z rownowagi.az sama siebie nie lubie:zawstydzona/y:
co do wymiarow dzidzi to moja corcia ma dopiero 2200 co mnie calkowicie przytlacza bo mam wrazenie ze cos tu nie tak.niby piszecie zeby sie nie martwic ale jakos nie potrafie bo Wasze dzieciaczki juz pod 3kg podchodza.ja nie wiem co jest z moja ale troche sie o nia martwie.gdy jeszcze nie wiedzialam ze jestem w ciazy duzo papieroskow palilam i nie wiem czy jej to przypadkiem nie zaszkodzilo:-:)-(
wiem ze zamartwianie sie nie ma sensu ale czekanie na to co sie okaze chwilami mnie dobija zwlaszcza ze u mnie nadal zadnych nawet najmniejszych objawow.nie wiem co jest ze mna nie tak.
zajrze wieczorkiem a Wy tymczasem trzymajcie sie dzielnie.pap

aaaneta już tu pisałyśmy żeby się nie przejmować tymi wszystkimi liczbami i wyliczeniami:no:każde dzieciątko rośnie i rozwija się indywidualnie:tak:;-)moje w 33 tyg. miało 1600g i też wydawało mi się malutkie ale gin. mówiła że w normie więc niema się co martwić:-Dzobaczysz że będzie ok!!!:-Dwcale nie zaprzątaj sobie tym głowy- nie wrto się martwić:no::-DGłowa do góry!!!

Naur,pisałaś kiedys o jakims leku,który niweluje depresję poporodową,czy mogłabyś podać nazwę tego leku raz jeszcze?juz we wtorek poród wiec musze być przygotowana na wszelkie okolicznośći.Z tego co pisałaś,to depresja przeszkadza w codziennej egzystencji i w opiece nad dzieckiem,na pewno taki lek sie przyda...

A ja coraz bardziej sie denerwuje,wtorek już tuż tuż,oczywiście strasznie sie ciesze i mam nadzieje,ze wszystko przebiegnie pomyślnie,ale obawy i tak są...wyjeżdzamy we wtorek o 6 rano:szok:

dzieku Gosiu :) mam nadzieje ze wszystkie urodzimy zdrowe szczesliwe bobasy.jestem gotowa przezyc nawet najdluzszy porod zeby tylko malej nic sie nie stalo.

a tak wogole to czytam ostatnio swietna ksiazke,juz ktoras o niej kiedys wspominala.naprawde jelsi jesli jej nie macie to mysle ze baaaardzo warta polecenia.podpowiada w bardzo fajny sposob jak nauczyc sie rozumiec swoje dzieciatko,tytul:"jezyk niemowlat".naprawde madra babka ja napisala:tak:

ja jutro ide do gin i zastanawiam sie czy znow mi powie ze zadnych postepow.oby choc cos sie ruszylo bo wg miesiaczki to jutro zaczynam 38 tydz.ale jakos nie czuje zadnej roznicy miedzy tym co dzis a tym co miesiace wstecz,tylko brzuchol wiekszy.kurcze moja dzidzia chyba boi sie wyjsc mnie poznac;-)

syska wiem ze na pewno sie boisz ale mysl tylko o jednym,ze dzidzia zaraz mocno sie w Ciebie wtuli a wtedy juz nic nie bedzie wazne.powiem Ci szczerze ze bardzo Ci zazdroszcze.mysle ze nie ja jedna.badz dzielna a my tu wszystkie jestesmy z Toba wiec moze byc tylko dobrze.tyle cioteczek trzyma kciuki:tak::tak::tak:

reklama
Hej
aaaneta ja tez zaczynam jutro 38 tydzien..:tak:brzuch mam jak balon i wydaje mi sie ze zaraz peknie, ja w 36 tyg na badaniu nie mialam zadnego postepu (nic sie nie zmianilo) a juz jakies 9 dni pozniej wyszlo ze mam rozwarcie 1,5 cm...we wtorek ide na wizyte zobaczymy co bedzie:-)
pozdrawiam

Do góry