reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Mrozik super wieczorek:-) ja od kilku dni mam smaka na chinolka:-) i moze zasugeruje mezusiowi, zeby mnie zabrał na jakas kolacyjke w przyszłym tygodniu na molje urodzinki:-):tak: bo w sumie masz racje, pewnie to juz jeden z ostatnich takich wypadów przed rozdwojeniem:tak:

Naur jak tez własnie pochłonełam arbuzika i czytam kolejne relacje z porodów tym razem z majowych;-):-) ale mnie wzieło hihihih

reklama
Naur mi gin. mówiła że jak się rusza to zapisać potem poczekać aż zupełnie ucichnie:tak:i wtedy jak na nowo zacznie się ruszać to dopiero wpisać jako kolejny ruch:happy2:sądzę że u mnie to też będzie trudne bo mój maluszek też strasznie się wierci:-Dciągle coś a to noga pod żebrami, a to pupa na boku...:rofl2:ale to dobrze przynajmniej wiem że z nim wszystko ok:happy2::happy2::happy2:

To i ja sie przylacze do arbuzikowego klubu... mniam....

cos mi sie poprzestawialo w klawiaturze i zamiast z jest y jak w maszynie do pisania i brak polskich liter:baffled: o co chodzi moze ktos mi pomoc:eek:

ech,ale upał,a myslalam,ze dzis bedzie troszke chłodniej.
Dziś oczywiście nie mam żadnych bóli:eek:,pewnie to był fałszywy alarm,dużo paniki i nic poza tym.Zobaczymy co powie gin.A co z Claudi?Jakos długo sie nie odzywa,mam nadzieje,ze wszystko w porządku,miłego dnia.

Mrozik,świetny pomysł z tym wieczorkiem,rzeczywiście,już niedługo ciężko bedzie wyjść z domku i spędzić czas tylko we dwoje.:-)

li_monka - pewnie przestawiła ci sie klawiatura na niemiecką. Mnie to się często zdarza w innych programach. Jak nie umiem sobie tego cofnąć, to pomaga ponowne włączenie kompa. Jest jakiś skrót, który to włącza, ale nie wiem który :no:

Hej dziewczyny:-)
wpadłam tylko na chwilkę, bo dziś robimy przemeblowanko z mężem i porządki. Zrobiliśmy małą przerwę, bo się męczę, nie to co kiedyś, gdy mąż miał dość porządkowania, a ja jeszcze pełen zapał.

Widzę, że jakieś orientalne smakołyki dziś królują (poza arbuzem);-). Super, my się dziś wybieramy na jakąś kolacyjkę i właśnie myśleliśmy o jakiejś chińszczyźnie:happy2:
Wyobraźcie sobie, że podczas porządków mąż znalazł w pod moją biżuterią 20 euro, jeszcze z ubiegłego roku z wakacji:-D
Takie porządki są bardzo miłe, nikt mi nie powie, że nie:tak:

reklama
aaaneta nic się nie bój, ani mi, ani mojej Małej Antylopiej Córuni się nie spieszy. Nie zapominaj, że dziewczyny, które mają terminy na początek sierpnia teraz już są po 37 tygodniu i jeśli będą rodzić to o czasie:tak:

syska nic się nie denerwuj, przecież nie będą robić cc jeśli będzie lepsze wyjście. Pewnie sama też bym się martwiła, ale niepotrzebnie, jesteśmy już po mału na finiszu:-)

Do góry