czesc Dziewczynki
Siedze w szczelnie zamknietym mieszkaniu a w pokoju30stopnii!!! rozplywam sie i ratuje wiatrakiem.jakis koszmar.
pinka witaj fajnie ze dolaczylas jestesmy tu dwie nowe:-)
raabit moja mala tez ledwie sie rusza,wyglada na to ze nasze dzieciaczki po prostu nie przepadaja za upalami.chwilami sie zastanawiam czy mi sie w brzuszku nie ugotuje w tej wodzie;-) no ale jesli Ty masz miske z zimna woda pod stopkami to chyba nie trzeba sie martwic.swoja droga mezusia masz na 5+
gosiu u mnie tez dzis wisza ubranka na lince,pierwsza partia ale sasiedzi chyba nie bede pytac bo nikogo nie znam.smieszne sa teraz bloki bo ludzi anonimowo chodza i nawet nie chca mowic sobie dzien dobry.
kasiu widze ze masz podobne mysli i syt jak ja bo mnie sie wydaje ze na pewno bede ostatnia.nie mam rzadnych objawow,rozwarcia itp i nawet brzuch tak wysoko ze niedlugo to mi zebra rozerwie.termin na 12-tego wiec niby jeszcze troche czasu ale cala soba czuje ze to potraw duzo dluzej.ale przynajmniej dowiemy sie o odczuciach dziewczyn ktore beda juz po.zobaczymy ktora z nas miala lepsze przeczucie
syska sliczne imiona,tez poczatkowo je obstawialam ale pozniej zmienilam zdanie bo na rankingu w necie najczesciej nadawanych imion oba z nich byly bardzo popularne a chcialam tego uniknac.ale nadal jestem niepocieszona ze zadnegoz nich nie bedzie miala moja corcia bo naprawde sa sliczne
ola odnosnie tej przykrej syt ktorej bylas swiadkiem to mysle ze jak najbardziej powinniscie zareagowac.gdy pomysle sobie ze bylabym sama w takiej syt to umarlabym ze strachu i dobrze ze sa wraliwi ludzie jeszcze wokol nas.nie mozna odwracac oczu.a co do powrotu tego frajera z aresztu to nie liczylabym na to ze go zamkna.kiedys tez mieszkalam naprzeciw rodziny gdzie awantura za awantura i za kazdym razem zabierali kolesia do aresztu a potem po prostu wracal i wszystko sie powtarzalo gdy tylko cos wypil.taka juz ta policja czy raczej system.zostawiaja ludzi samym sobie.
sylwia co do pozycji przy porodzie to w wiekszosci szpitali panstwowych) w drugiej fazie porodu kaza sie klasc co wynika niestaty z ich wygody bo jest to najlatwiesza dla nich pozycja i maja w ten sposob najlepsze dojscie do dzieciaczka.gdyby pozycja do porodu miala byc wybierana tak by byla jak najkorzystniejsza dla rodzacej to lezaca bylaby na ostatnim miejscu.no ale cieszmy sie ze choc w pierwszej fazie w wiekszosci przypadkow pozwalaja sie ruszac
natalka dzieki za opis specyfikow z apteki,juz myslalam ze wszystko mam kupione a tu prosze
elis ja majtki kupilam w hurtownii z artykulami dla dzieciaczkow,na pewno tam znajdziesz z rezsta dziewczyny maja racje ze nie ma problemu z ich dostaniem.co do tego ile ich potrzebujesz to nie mam pojecia ale bierz pod uwage ze mozesz zostac w szpitalu dluzej niz trzy dni wiec lepiej kupic wiecej poza tym one przydadza Ci sie takze w domku wiec nie trzeba tego wyliczac na czas pobytu w szpitalu
naur widze ze mamy ten sam termin,ja mam 12 wyliczony przez pierwszego lekarza i 11wyliczony przez drugiego.swoja droga zmienilam gin w polowie osmego miesiaca.troche to bylo nerwowe ale nie zaluje.w kadym razie ciekawe ktora z nas pierwsza.stawiam na Ciebie bo jak tu juz wczesniej pisalam u mnie wszystko wskazuje na przenoszona ciaze
trzymajcie sie dziewczyny.kiedy ten upal sie skonczy