reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Janbor co do ubranka na wyjście, to nawet jesli będzie jak dzisiaj, zimno, to powinno wystarczyć, plus kocyk lekki albo rożek, poza tym to i tak tylko chwilka do auta. No czapka na łepek. Ewentualnie skarpetki pod spód.
Zabawy się znajdą dla Julki, tylko ilez można w domu siedzieć, ale nic, wyszła teraz na ponad 1h. Damy radę.
Spadam, bo obiedek czas podać.

reklama
Ola jeju! To miałaś nieciekawy wypad do lekarza, współczuję, a tego chama nawet nie skomentuję bo tu niecenzuralnych nie wolno !@#$%^&*(

Ola - faktycznie miałaś straszny dzień. Dobrze że maluszek zdrowo rośnie. Duży już jest? A z tym bólem, to może nospa by pomogła, co? Leżeć faktycznie musisz, jak sie tak przeforsowałaś. Takie mi pytanie wpadło do głowy. Drogie są taksówki w Luksemburgu? bo jak w miarę to może następnym razem lepiej zamów sobie taksi, to nie będzie takich nieprzyjemności. Ja jak ostatnio jechałam do szpitala, to właśnie tak zrobiłam, ale u mnie to nie tak dużo wyszło, bo 15 zł, to raz sobie mogłam pozwolić. Ale jak wsiadłam do auta i powiedziałam panu gdzie ma mnie zawieźć, to chwila ciszy była, a później pytanie z przerażeniem - a po co do szpitala??? Uśmiałam się wtedy, wytłumaczyłam że na badania (oczywiście okazało sie że 5 dni tam musiałam zostać :-p). Pan taksówkarz odetchnął, a później mi powiedział: a już myślałem że ojcem chrzestnym zostanę.:rofl2:

Ola wspólczuje :-(Totalna chamówa na prawde ten facet powinien doatc po ....Niestety chyba kazda z nas ma czesem takie dni, ze lepiej by było w ogóle nie wstawac z łóżka:szok::-(

Mrozik facet musiała miec rzeczywiście stracha:-):-Dciekawe czy jakbys zaczeła w taxi rodzic to dzieciatko miałoby jazdy za darmo????:-):-D

Mnie znajoma opowiadała, że jakaś tam dziewczyna zaczeła rodzić w trakcie obrony magisterki i oprawie urodziła na uczelni i wiecie co?? dziecko w prezencie dostało indeks:-);-):tak: a mama oczywiscie 5 z obrony:)

Ja sie ide chyba połozyc na chwile bo mi cos mała dzisiaj dokazuje :rofl2::rofl2::szok:

Tak Naur-to byl cham.

Taksowki Mrozik to lepiej by bylo gdybym cen nie podawala bo ciezko uwierzyc, ale jak juz tak pytasz , do mojego szpitala do ktorego autem jedziemy 15 min , taxi kosztuje okolo 40 euro:tak::tak::tak:to jest okolo 160 zl.
Nie zabardzo mnie stac na taxi, bo naprawde wielkie rachunki za lekarzy placimy.
Normalnie to wizyty mialam przewaznie popoludniami to jechalismy zawsze razem , ale dzisiaj byla rano wiec musialam sama, ale to moja wina , ze taki dzien mialam, bo nastepnym razem jesli cos takiego sie przytrafi to nigdy wiecej nie bede biegac i sie palic, jak stara opona, bo niezdaze, bo za pozno, w nosie bede miala, powolutku a do celu:blink:
Ty Mrozik to musialas sie niezle usmiac z tego kierowcy, haha

Ola - ceny faktycznie powalające :no::szok::baffled:
Janbor - nieźle z tym indeksem, a ludzie w komisji musieli mieć niezłego stracha, ja bym przynajmniej miała na ich miejscu :-D

No z indeksem to super sprawa i pomyslcie ile dziecko bedzie miec mniejs stresów w życiu:-):tak::-D

Ola ceny taxi powalające.Muissz teraz soebie odpoczac i na pewno wszystko przejdzie,a nastepnymm razem tak jak sama mówisz lepiej sie nie spieszyć w koncu jestemy w ciayz i to na nas raczej powinny czekac niz my leciec na zabicie;-)

Trzymaj sie

Ola faktycznie mialas nieciekawy dzien,a zeby ten facet mial teraz myszy w domu...tak sie mowi gdy ktos odmawia kobiecie w ciązy,normalnie #^%%#@*( z niego

co do tego przekrecania sie maluchow,to wlasnie moja ma czkawke i czuje ją bardziej z prawej strony i nie tak calkiem na dole,tylko niedaleko pępka,wiec albo krzywo lezy,albo poszla pleckami na dół,oby to pierwsze:-(

dziekuje wszystkim za mile przyjecie.fajnie nareszcie z kims pogadac,bo jak sie siedzi calymi dniami samej w domu to mozna zwariowac a teraz nawet w ciagu dnia nie moge sobie ot tak do meza zadzwonic bo umowilismy sie ze zadzwonie tylko wtedy jak maly bedzie wybieral sie na swiat....:-(

reklama
No proszę a ja też mam ostatnio wrażenie że maluszek się odwrócił :szok:ale mam nadzieję zę się mylę:tak:ostatnio wogóle tyle szaleje że aż strach!:szok::-D

ola współczuję dnia...:-(ale najważniejsze że z dzidziusiem ok:tak::-)teraz się relaksuj;-)

A u mnie jak zawsze trochę boli trochę kopie...:-D:-D:-DByła u mnie mama niby na kawkę ale zanim się obejrzałam to już miałam poodkurzane i posprzątane:tak::szok::sorry2:zawsze mogę na nią liczyć:tak::tak::tak:

Do góry