reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Janbor co do ubranka na wyjście, to nawet jesli będzie jak dzisiaj, zimno, to powinno wystarczyć, plus kocyk lekki albo rożek, poza tym to i tak tylko chwilka do auta. No czapka na łepek. Ewentualnie skarpetki pod spód.
Zabawy się znajdą dla Julki, tylko ilez można w domu siedzieć, ale nic, wyszła teraz na ponad 1h. Damy radę.
Spadam, bo obiedek czas podać.

reklama
Ola jeju! To miałaś nieciekawy wypad do lekarza, współczuję, a tego chama nawet nie skomentuję bo tu niecenzuralnych nie wolno !@#$%^&*(

Ola - faktycznie miałaś straszny dzień. Dobrze że maluszek zdrowo rośnie. Duży już jest? A z tym bólem, to może nospa by pomogła, co? Leżeć faktycznie musisz, jak sie tak przeforsowałaś. Takie mi pytanie wpadło do głowy. Drogie są taksówki w Luksemburgu? bo jak w miarę to może następnym razem lepiej zamów sobie taksi, to nie będzie takich nieprzyjemności. Ja jak ostatnio jechałam do szpitala, to właśnie tak zrobiłam, ale u mnie to nie tak dużo wyszło, bo 15 zł, to raz sobie mogłam pozwolić. Ale jak wsiadłam do auta i powiedziałam panu gdzie ma mnie zawieźć, to chwila ciszy była, a później pytanie z przerażeniem - a po co do szpitala??? Uśmiałam się wtedy, wytłumaczyłam że na badania (oczywiście okazało sie że 5 dni tam musiałam zostać :-p). Pan taksówkarz odetchnął, a później mi powiedział: a już myślałem że ojcem chrzestnym zostanę.:rofl2:

Ola wspólczuje :-(Totalna chamówa na prawde ten facet powinien doatc po ....Niestety chyba kazda z nas ma czesem takie dni, ze lepiej by było w ogóle nie wstawac z łóżka:szok::-(

Mrozik facet musiała miec rzeczywiście stracha:-):-Dciekawe czy jakbys zaczeła w taxi rodzic to dzieciatko miałoby jazdy za darmo????:-):-D

Mnie znajoma opowiadała, że jakaś tam dziewczyna zaczeła rodzić w trakcie obrony magisterki i oprawie urodziła na uczelni i wiecie co?? dziecko w prezencie dostało indeks:-);-):tak: a mama oczywiscie 5 z obrony:)

Ja sie ide chyba połozyc na chwile bo mi cos mała dzisiaj dokazuje :rofl2::rofl2::szok:

Tak Naur-to byl cham.

Taksowki Mrozik to lepiej by bylo gdybym cen nie podawala bo ciezko uwierzyc, ale jak juz tak pytasz , do mojego szpitala do ktorego autem jedziemy 15 min , taxi kosztuje okolo 40 euro:tak::tak::tak:to jest okolo 160 zl.
Nie zabardzo mnie stac na taxi, bo naprawde wielkie rachunki za lekarzy placimy.
Normalnie to wizyty mialam przewaznie popoludniami to jechalismy zawsze razem , ale dzisiaj byla rano wiec musialam sama, ale to moja wina , ze taki dzien mialam, bo nastepnym razem jesli cos takiego sie przytrafi to nigdy wiecej nie bede biegac i sie palic, jak stara opona, bo niezdaze, bo za pozno, w nosie bede miala, powolutku a do celu:blink:
Ty Mrozik to musialas sie niezle usmiac z tego kierowcy, haha

Ola - ceny faktycznie powalające :no::szok::baffled:
Janbor - nieźle z tym indeksem, a ludzie w komisji musieli mieć niezłego stracha, ja bym przynajmniej miała na ich miejscu :-D

No z indeksem to super sprawa i pomyslcie ile dziecko bedzie miec mniejs stresów w życiu:-):tak::-D

Ola ceny taxi powalające.Muissz teraz soebie odpoczac i na pewno wszystko przejdzie,a nastepnymm razem tak jak sama mówisz lepiej sie nie spieszyć w koncu jestemy w ciayz i to na nas raczej powinny czekac niz my leciec na zabicie;-)

Trzymaj sie

Ola faktycznie mialas nieciekawy dzien,a zeby ten facet mial teraz myszy w domu...tak sie mowi gdy ktos odmawia kobiecie w ciązy,normalnie #^%%#@*( z niego

co do tego przekrecania sie maluchow,to wlasnie moja ma czkawke i czuje ją bardziej z prawej strony i nie tak calkiem na dole,tylko niedaleko pępka,wiec albo krzywo lezy,albo poszla pleckami na dół,oby to pierwsze:-(

dziekuje wszystkim za mile przyjecie.fajnie nareszcie z kims pogadac,bo jak sie siedzi calymi dniami samej w domu to mozna zwariowac a teraz nawet w ciagu dnia nie moge sobie ot tak do meza zadzwonic bo umowilismy sie ze zadzwonie tylko wtedy jak maly bedzie wybieral sie na swiat....:-(

reklama
No proszę a ja też mam ostatnio wrażenie że maluszek się odwrócił :szok:ale mam nadzieję zę się mylę:tak:ostatnio wogóle tyle szaleje że aż strach!:szok::-D

ola współczuję dnia...:-(ale najważniejsze że z dzidziusiem ok:tak::-)teraz się relaksuj;-)

A u mnie jak zawsze trochę boli trochę kopie...:-D:-D:-DByła u mnie mama niby na kawkę ale zanim się obejrzałam to już miałam poodkurzane i posprzątane:tak::szok::sorry2:zawsze mogę na nią liczyć:tak::tak::tak:

Do góry