reklama
Cześć dziewczyny!
Przepraszam, że się tak wtrącam ...
Poszukuje placówek, w których można rodzić w wodzie. Mam nadzieję, że któraś z was mi pomoże. Szukała na rodzicpoludzki.pl ale nic nie znalazłam ...
Jeśli to możliwe, to prześlijcie mi informacje na PW.
Dzięki serdeczne
Ania
Przepraszam, że się tak wtrącam ...
Poszukuje placówek, w których można rodzić w wodzie. Mam nadzieję, że któraś z was mi pomoże. Szukała na rodzicpoludzki.pl ale nic nie znalazłam ...
Jeśli to możliwe, to prześlijcie mi informacje na PW.
Dzięki serdeczne
Ania
Gosia uważaj na gorącą długą kąpiel bo w czasie ciaży nie jest zalecana! :-( ja dzisiaj sobie tak poleżałam w wannie i jak wyszłam to w głowie mi sie zakręciło i czułam sie wyraźnie osłabiona wiecej tak nie bede sie relaksowała bo są lepsze sposoby na to ;-)
Anna_ajra ale szukasz porodów w wodzie blisko swojej miejscowości? bo jeśli nie to polecam miejscowość blisko mnie czyli szpital w Pucku
Anna_ajra ale szukasz porodów w wodzie blisko swojej miejscowości? bo jeśli nie to polecam miejscowość blisko mnie czyli szpital w Pucku
No gorąca i da długa to nie, ale 10-15min. leżenia w wannie w cieplutkiej wodzie jest nieraz zbawienne na wszelkie bóle, zmęczenie mięśni, ponaciągane więzadła itp.
Poza tym raz na jakiś czas to sama przyjemność, olejki, swieczki, balsamy...mmm
Bo jak dzidzia się urodzi to długo na to czasu nie będzie!
Anna_ajra ja znam tylko to co blisko, czyli Puck jak Raabit pisała i szpital Wojewódzki w Gdańsku.
Zmykam do wyrka, dobranoc!!
Poza tym raz na jakiś czas to sama przyjemność, olejki, swieczki, balsamy...mmm
Bo jak dzidzia się urodzi to długo na to czasu nie będzie!
Anna_ajra ja znam tylko to co blisko, czyli Puck jak Raabit pisała i szpital Wojewódzki w Gdańsku.
Zmykam do wyrka, dobranoc!!
evelinakol
Sierpniowa mama'07 mama marianny i olivera
Hej dziewczyny.
No to rodzimy w przyszłym miesiącu:-).
A ja już równo za miesiąc.
Dzisiaj miałam sen, że byłam 9 miesięcy w ciąży a dziecko urodziła inna i miałyśmy być 2 mamusie, ale dziecko było podobne do niej, prawie mi się nie dała do niego zbliżyć i jak chciałam dać mu cyca to mówiła, że ona przecież tez ma mleko koszmarrrrr.
No to rodzimy w przyszłym miesiącu:-).
A ja już równo za miesiąc.
Dzisiaj miałam sen, że byłam 9 miesięcy w ciąży a dziecko urodziła inna i miałyśmy być 2 mamusie, ale dziecko było podobne do niej, prawie mi się nie dała do niego zbliżyć i jak chciałam dać mu cyca to mówiła, że ona przecież tez ma mleko koszmarrrrr.
evelinakol
Sierpniowa mama'07 mama marianny i olivera
Raabit ja też nie mam nic przeciwko temu, byle po 24 bo wtedy Mania wraca z Polski
aniulka01
Sierpniowa mama'07 nasze pierwsze maleństwo
hej dziewczyny!
u nas dzisiaj ładnie słonecznie ale na szczęście jest trochę wiaterku wię da się wytrzymać
Evelinakol dzięki za odpowiedz w sprawie tych skurczów ja to sie boję że nie poznam czy to juz czy jeszcze nie ale wczoraj rozmawiałam z koleżanką i ona stwierdziła że tego po prostu nie da się nie poznać hihi
a swoją drogą dziwny sen miałaś mi za to śnią się koszmary nie mam pojęcia dlaczego już nawet staram się nie oglądać żadnych tragicznych wiadomości ani nic takiego bo boję się że mi się to przyśni
z tym porodem to oczywiście wszystko w swoim czasie hihi wy za miesiąc a ja prawie za dwa
we wtorek idziemy w końcu do szkoły rodzenia juz sie nie mogę doczekać no i w końcu zaczynamy wielkie zakupy dla maluszka
jak to mówia lepiej późno niż wcale hihi
Anna ajra z tego co wiem to w Opolu tez można rodzić w wodzie bo sama sie nad tym zastanawiam
pozdrawiam was dziewczyny i miłej niedzieli życzę
u nas dzisiaj ładnie słonecznie ale na szczęście jest trochę wiaterku wię da się wytrzymać
Evelinakol dzięki za odpowiedz w sprawie tych skurczów ja to sie boję że nie poznam czy to juz czy jeszcze nie ale wczoraj rozmawiałam z koleżanką i ona stwierdziła że tego po prostu nie da się nie poznać hihi
a swoją drogą dziwny sen miałaś mi za to śnią się koszmary nie mam pojęcia dlaczego już nawet staram się nie oglądać żadnych tragicznych wiadomości ani nic takiego bo boję się że mi się to przyśni
z tym porodem to oczywiście wszystko w swoim czasie hihi wy za miesiąc a ja prawie za dwa
we wtorek idziemy w końcu do szkoły rodzenia juz sie nie mogę doczekać no i w końcu zaczynamy wielkie zakupy dla maluszka
jak to mówia lepiej późno niż wcale hihi
Anna ajra z tego co wiem to w Opolu tez można rodzić w wodzie bo sama sie nad tym zastanawiam
pozdrawiam was dziewczyny i miłej niedzieli życzę
Uj, już lipec, a to oznacza coraz mniej czasu. jeśli malutka postąpi tak jak Juba, to za 3 tyg. mogę się jej spodziewać. Tym bardziej, że teraz mam wielkie predyspozycje do wcześniejszego rozdwojenia.
Ale tak poważnie to wolałabym za miesiąc jakiś, na początku sierpnia.
Evelina no Ty to już faktycznie masz bliziutko.
Zastanawiam się ile z nas zostanie lipcowymi mamuśkami
Aniulka no bo nie da się nie poznać Co prawda u mnie to zaczęło się powolutku i spokojnie, bezboleśnie, ale ja i tak czułam że to tym razem nie żadne przepowiadające tylko właściwe.
Ale tak poważnie to wolałabym za miesiąc jakiś, na początku sierpnia.
Evelina no Ty to już faktycznie masz bliziutko.
Zastanawiam się ile z nas zostanie lipcowymi mamuśkami
Aniulka no bo nie da się nie poznać Co prawda u mnie to zaczęło się powolutku i spokojnie, bezboleśnie, ale ja i tak czułam że to tym razem nie żadne przepowiadające tylko właściwe.
reklama
Gosia***
Fanka BB :)
Witam.
U mnie dziś ładna pogoda czuję się wyjątkowo dobrzeale nie wiadomo jak długo potrwa ta sielankano bynajmniej maluszek postanowił chyba dać mi odpocząć w końcu to niedziela
Ja też już zaczynam myśleć o porodzie coraz częściej...niewiem czy dotrwam do końca lipca z tym rozwarciem zobaczę 17.07 na wizycie co się tam dzieje
wiecie ta kąpiel to naprawdę zbawienna...:-)spałam jak nigdy:-)
Miłej niedzieli:-)
U mnie dziś ładna pogoda czuję się wyjątkowo dobrzeale nie wiadomo jak długo potrwa ta sielankano bynajmniej maluszek postanowił chyba dać mi odpocząć w końcu to niedziela
Ja też już zaczynam myśleć o porodzie coraz częściej...niewiem czy dotrwam do końca lipca z tym rozwarciem zobaczę 17.07 na wizycie co się tam dzieje
wiecie ta kąpiel to naprawdę zbawienna...:-)spałam jak nigdy:-)
Miłej niedzieli:-)
Podziel się: