reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Madziara hihi, dalej będzie tylko gorzej. Ja pod koniec miałam wrażenie, że się toczę z prędkością 2km/h.
Echh..już bym chciała poczuć ruchy bobasa.

reklama
Atas jeśli ja urodzę o czasie co jest raczej mało prawdopodobne to różnica między dziećmi będzie rok i 9 miesiecy

Kira24 zalezy gdzie je robilas i pewnie na jakim sprzecie.Tm,gdzie ja mialam to badanie to wlasnie tyle kosztuje 150zł.Moja koleżanka wlasnie tyle za nie płaciła

Ale sie forum troszke rozbujało wreszcie.:-) Wiecie co wracając do tej przeziorności karkowej, ja nie miałam zadnego nigdy skierowania w tym celu:-( , chodze do gina prywatnie. I tak sie zastanawiam czy on mi to badanie zrobił czy nie. W kazdym razie na pewno zapytam na kolejnej wizycie, w koncu to zawsze jedno zmartwienie mniej:-)

Madzira u mnie dokłądnie to samo, zadyszki są okropne:no: Najgorzej jest jak gonie corke po domku zeby isc na spacer, a tez mieszkamy na 3 piętrze. Słuchajcie matki z dzieci, nosicie swoje dzieci?? Bo ja nosze i w sumie nie wiem czy moge czy lepiej nie:eek:

Magda25 mamy prawie rowiesnice:laugh2:

Ja tez bym chciała czuc juz ruchy byłabym spokojniesza bo ja jestem z tych co sobie wkrecaja zawsze ze cos nie tak. Zreszta Iga to mnie dopiero nastresowała bo prawie nic sie nie ruszała:baffled: :baffled:

O fuu, snieg pada! Ja nie chcę!!
A tak poza tym to bobo chyba dzisiaj rośnie na potęgę, bo brzuch mi sie rozciąga, kłuje a poza tym mam czętomocz.

Atas moja Julka mi raz na ponad pół dnia zasnęła, liczę i nic a to 33tydzień, pojechałam aż do szpitala na ktg i wyszło, że pogoda taka (luty) ciśnienie niskie i dzidzia spała dużo. Ale też sobie czasem coś wkręcam. A co do noszenia to podnoszę Julkę i najwyżej ze trzy kroki gdzieś zaniosę bo co mam czasem zrobić? Ale nie jest jakaś ciężka, waży z 11,5kg, no i wózek troszkę po schodach ale to parasolka, waży 5,5kg.
Pewnie nie powinnyśmy za bardzo dżwigać, ale czasem nie ma wyboru.

Naur współczuje tych nerwów, :eek: Moja to chyba spałą cały czas i tak sie wyspała ze teraz nie chce:-) CZestomocz mi sie lekko ukrócił;-) Ale pewno wroci wkrótce.

Naur no własnie jak tu nie nosic. JA musze małą wniesc i zniesc z 3 pietra bo sama nie umie, a jak mam ją prowadzic to sie bardziej zasapie niz jaką ją wniose:baffled:

Generalnie ja bym mogła spac spac i spac.:sorry2:

Atas póki nie ma wyrażnego zakazu od lekarza to ponosimy troche. A jak Ty potem bedziesz na spacery z dwoma wózkami? Czy Iga potupta juz sama?
Ale mnie brzuch ciągnie, zaraz idę spać. Dobranoc!

Witajcie porankiem.
Naur oczywiscie ponosimy jak zakazu nie bedzie definitywnego. MOja Iga tez piorko bo ma 9 kg. O spacery sie nie boje bo moja pyrda juz teraz woli chodzic niz w wozku jezdzic. No jaos bedzie trzeba sobie poradzic. Sa tez takie dostawki do wozka ze jedno dziecko na niej stoi i jedzie:happy:

reklama
DZiewczyny to macie dobrze, Weronika waży 13kg, ja mam zakaz dzwigania. Dobrze , że moja gwiazda po schodach umie juz wchodzić. Oczywiście kiedy trzymam ja za rękę, ale to zawsze już coś.

Do góry