reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Naur mnie to troche te wymiary mojej dzidzi przerażają bo jak ona bedzie w takim tempie przybierac to ja sie chyba zamasakruje przy porodzie:szok::shocked2:

ale mam nadzieje, że może rzeczywiscie byc jakas granica błedu i az takim kolosem nie bedzie, chociaz ostatnio polozna na szkole rodzenia mowila, że odbierała poród dziewczynka 4600:-):szok:ale wszystko pioszło sprawnie i kobieta nawet nie miala nacinanego krocza

reklama
Hihi...KIra ale brzusio piszesz, że masz duży, no to pewnie dzidzia spora, po tatusiu. Ale dzisiaj masz USG? No to zapytaj jak tam.

My zaraz idziemy spać, Julka już po obiadku. Papa!

Naur to miłej drzemeczki życzę:-)

Kira to mnie rzeczywiście pocieszyłaś :-Djak Twoja teściowa urodziła takie wielkie dzieciaczki:szok::shocked2:podziwiam na prawde.

Ja byłam własnie zakupić wielkiego arbuzaka i brzoskwinie ale upociłam sie straszliwie chociaz dzisiaj u mnie zdecydowanie chłodniej i przyjemniej.To juz chyba urok ciązy, że człowiekowi ciągle gorąco:confused:

Jnabor,no to dzidzia rzeczywiście dobrze podchowana;-).Mnie lekarz również ostrzegał,że mała jest duża,nawet sie śmiał,ze mama drobniutka (mam tylko 1,54cm wzrostu).Jednak myśle,ze usg nie podaje dokładnej wagi,często czytam o błędach w pomiarze.Bedzie dobrze.

Moj brat ważył ponad 5 kg,siostry mojej mamy również rodziły duże dzieci,tak około 4 kg.Ale ponad 6 kg to już musiał być kolos:confused:

kurcze te wagi są dosć spore ja rozmawiałam z mama i tez mówiła że każde z nas (a jest nas trójka) miało ok 4 kg a moja siostra 4.5 kg ale oczywiście damy radę !! hihi

U mnie raczej standardowe wagi były i u męża też. Zobaczymy co będzie z naszego bobasa ;-). Ja mam ostatnio straszną ochotę na arbuza, kilogramami bym jadła. Teraz mnie dopiero zachciewajki dopadają, wcześniej tak nie miałam :shocked2::-)

cześć mamusie!
ja właśnie wróciłam do domku i do kompa by móc podzileić sie z Wami wiadomościami, lekarz bardzo miły rzeczowy i konkretny bez sciemniania, sprawdził bedzie synek zrobił zdjecie susiaczka wiec pózniej wstawie, jest ułożony prawidłowo głowkowo, był bardzo aktywny na usg zasłonił buzke rączkami niehciał pokazac oczu niesamowity widok, serduszko miarowo bije, narzady sprawdzo wszystko ok, waga ok 2kg termin tak jak myslałam ma sie przygotowac od 13 do 17 sierpnia powinien sie urodzic. Kamień spadł mi z serca oby tak dalej codzienie prosze o to Bozie, dzieki za kciuki!Kira czekam na relacje z usg trzymam kciuki!

reklama
mrozik to witaj w klubie arbuzowiczów:)
Sylwia ja tez mysle, że damy rade:-):tak:no przeciez bedziemy pod fachowa opieką, tylko czlowiek tak czasami spanikuje za wczasu niepotrzebnie:-D

Do góry