Luxik
:)
Dzieki Janbor.
Pocwicze sobie, a moze zamowie ta plytke na dvd
, napewno wydrukuje sobie co napisalas i z kartka sobie bede cwiczyc.
Dzisiaj jakis pechowy dzien, cos nowego sie dowiedzialam. Mam taki formularz, ktory musi byc podbity przez gina 5 razy, jeszcze 2 razy mu zostalo, ten 8 i 9 mies. a do tego musi byc zaliczony dentysta, a to milalo byc do 5 mies. i ja tego nie mam, bo bylam w Polsce u dentysty i pomyslalam sobie ze jak mam zdrowe to w Luxemburgu sobie potem pojde, a teraz zauwazylismy ze to mialo byc do 5 mies a wiec nie dostane zadnej kasy od panstwa.A to byla spora suma.:-
-
-(A tak mielismy wszystko zaplanowane.
Jakies fatum wisi nad nami, teraz mysle co sie jeszcze wydarzy.
Sorki ze tak o problemach mowie, chcialam poprostu ponarzekac,@@@@ç*ç*22@@@
Pocwicze sobie, a moze zamowie ta plytke na dvd
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Dzisiaj jakis pechowy dzien, cos nowego sie dowiedzialam. Mam taki formularz, ktory musi byc podbity przez gina 5 razy, jeszcze 2 razy mu zostalo, ten 8 i 9 mies. a do tego musi byc zaliczony dentysta, a to milalo byc do 5 mies. i ja tego nie mam, bo bylam w Polsce u dentysty i pomyslalam sobie ze jak mam zdrowe to w Luxemburgu sobie potem pojde, a teraz zauwazylismy ze to mialo byc do 5 mies a wiec nie dostane zadnej kasy od panstwa.A to byla spora suma.:-
Jakies fatum wisi nad nami, teraz mysle co sie jeszcze wydarzy.
Sorki ze tak o problemach mowie, chcialam poprostu ponarzekac,@@@@ç*ç*22@@@