reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

ja zaraz idę do łóżka.
Julka właśnie wyrzygała kolejną porcję antybiotyku, szlag mnie trafia! Czemu ci idioci nie mogą zrobić antybiotyku w czopkach!! Jak ja jej to k**** mam podawać???!!!~!
Się chyba wścieknę i jej w ogóle już nie dam.........@#$%^&*()_
to dobranoc. nie mam niestety humoru na pisanie, przepraszam.

reklama
Kasia z tym obgadywaniem to faktycznie przesada chyba bym im coś powiedziała jakbym usłyszała, że o mnie gadają.

Naur powodzenia, mam nadzieje, że się uda podać ten lek - trzymam kciuki :)

Cześć dziewczyny
Widziałyście że już trzy czerwcówki urodziły :tak:. Wczoraj dwie, jedna we wtorek.
Mój maluszek wczoraj strasznie się rozpychał. Wypinał chyba wszystkie części ciałka - i to przez ponad 3 godzinki sie gimnastykował. Ciekawe po czym go tak zebrało na ćwiczonka ;-)​

Witam. " Nie chwal dnia przed zachodem słońca" - niedawno były u mnie kolezanki z pracy. Chwaliłam się , że całą ciążę nie chorowałam, nie musiałam brać żadnych lekarstw. A tu........... już prawie lato, a ja nos zapchany. Miałam wrażenie, że się uduszę, nie mogłam złapać tchu ( mam klaustrofobie) Ta noc to HORROR.Moja Majka wyczuwa nastrój mamusi - też nie spała ( i jeszcze nie śpi) Obstukała cały brzuszek od środka:-).Zaraz mąż przywiezie mi krople do nosa - i może w końcu zaśniemy

Siedze w pracy i zarz zasnę...:zawstydzona/y:
Wczoraj bylam z przyjaciolkami na urodzinowym grilu jednej z nas, ale biegalam od rana. Jeszcze w pracy musialam dluzej zostac i urodzinowy torcik wiozlam goracy:szok:, bo ledwo zdazylam wyjac z pieca juz wychodzilam. Bawilysmy sie swietnie, na babskim grilu, ale dzis jestem przerazliwie niewyspana. dobrze ze juz weekend za kilka godzinek...
3majcie sie dzielni:tak:

Witajcie dziewczynki w ten piękny słoneczny dzionek :-D
Jestem po długim spacerk z moim sierściuchem. Rewelacyjna pogoda, mam nadzieje, że jutro też tak będzie bo wybieramy się ze znajomymi nad zalew :)

Mrozik moja kruszynka też już wierzgoli straszliwie, najbardziej wieczorkiem :)

Sylwia współczuję i życzę miłych snów i ile uda się zasnąć. Ja ostatnio też nie budzę się wypoczęta. Bolą mnie wszystkie kości i na dodatek mam stopy opuchnięte (na szczęście w ciągu dnia już nie).

U nas dalej pat, nie mam już na to siły..

Pierwsza dawka fenoterolu pobrana, zobaczymy co dalej. A dzisiaj wynik glukozy odbieram po południu, uch, mam nadzieję że chociaż to będzie lepiej.

Moje małe też strasznie się kręci, wygibasy jakieś cały czas.

Naur bidulka :-(

Słyszałam, że pod koniec ciąży to maluchy tak się potrafią wiercić w nocy, że mamusia się budzi. Zobaczymy, ale faktycznie kręci się coraz bardziej i mocniej kopie.

reklama
Naur,a moze jest jakis antybiotyk,ktory dziala rownie skutecznie jak ten,ktory obecnie podajesz Julce,a produkuja go w czopkach?moze lekarka przepisalaby Julce cos innego po prostu,niepotrzebnie sie obie męczycie

Do góry