reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Inga jak byla jeszcze w brzuszku to czesto miala czkawke, teraz za to w ogole nie ma :tak:... ta czkawka nawet na KTG wychodzila nam ... chyba opija sie wodami plodowymi, hehe... no niestety ale nic ciekawszego do picia tam nie ma ...

nadal myslimy nad imieniem: Bianka lub Nela ....

reklama
Mongea dzięki za odp. dot. ZZO bo się tak właśnie zastanawiałam nad tym jak to jest z cc. Ale mi szufr wyszedł, hihi.
Nasza będzie chyba Ula, jakoś to nam obojgu najbardziej pasuje.
No i młoda też narazie czkawki chyba nie miała, a Julka miała b. często.

Zmiatam do wyrka, dobranoc!!

ja jestem sierpniówka tyle że 2006 i moja córcia juz od dłuższego czasu na świecie :-)wprosiłam się do was dziewczynki by sobie powspominac jak to kiedys było :tak: oj kiedy to było...olbrzymi brzuch, opuchniete nogi i szalejace maleństwo w moim ciele...
życzę wam kochane dużo siły, dobrego samopoczucia przez kolejne miesiące ciąży, lekkiech i krótkich porodów i dzidzi zdrowych jak rybki:-):-):-)

powodzenia sierpnióweczki:-):-):-)

Witam
Dzisiaj to pewnie wszystkie śpią - taka dzisiaj paskudna pogoda. U mnie wielkie czarne chmury na niebie. Przed chwilką przestało padać. Chyba będę musiała sobie kawkę strzelić, żeby nie usnąć - tylko czy to pomoże :baffled:?​

Cześć mamusie!
troche nas tu niebyło i musiałam pocztać sobie co tam u was kochane,
u mnie czas jakoś leci, niemiałam kompa i narazie niebede miała pisze dziś od brata,
samopoczucie do dziś w miare chociaz ma troche kłopotów z wynikami moczu ale mam nadzieje ze jakos przejdzie, troche brzuch pobolewa i małe skurczyki tez mam :-(, mały codziennie mamusi puka i daje znac o sobie:-), rano miała badanie na glukoze okropieństwo było mi strasznie niedobrze, ale juz troche przeszło, egazmin poszedł ekstra facet pozwolił ściągać aż wstyd sie przyznać, przed wczoraj przywieźli nam łóżeczko wstawiłam zdjęcie w zakupach dla dzieci, niebyłam do niego przekonana ale naprawde jest fajne pomimo ze to turystyczne, wczoraj przywieżli nam komode bede miała gdzie rzeczy malego schować i tak pomału czas leci do przodu. Ja do szkoły wybieram sie 5czerwca mam jeszcze czas, fajnie ze piszecie jak takie zajecie wyglądają niebede taka zielona, to tyle co u nas pewnie niebedzie sie Wam chciało czytac tyle napisała:-D
Mada dzięki za zyczenia!!!!
Pozdrawiamy z moim synkiem Patrykiem wszytskie mamusie i ich skarby!!!

Witam, pogoda dziś rzeczywiście nieciekawa.Wlasnie zaparzam sobie kawke,mam nadzieje,ze pomoże i przestanę czuć sie tak sennie. Natalia,gratuluje zdanego egzaminu,oby tak dalej.

Dziś wieczorkiem wybieram się do lekarza,mam nadzieje,ze z córeczką wszystko w porządku.Juz nie mogę sie doczekać usg 3D, jadę na nie 30 maja.To bedzie moje czwarte usg tego typu:-)

hej mamusie!
piszecie o tym badaniu z glukozą a mnie dopiero to czeka i pójdę chyba w piątek
wczoraj byłam u gina i na szczęście wszystko ok z maluszkiem
tylko coś szyjka zaczyna mi się skracać ale na razie mam sie tym nie przejmować
pogoda u nas też do d... nic sie nie chce

Dziewczyny, to jaką Wy miałyście glukozę????????????? Ja w 17 tyg na czczo miałam 60mg% i mój ginek nic nie mówi o tym teście. Jak myślicie mam sama iść?

reklama
Miałam test obciążenia glukozą tydzień temu.Uwielbiam słodkie rzeczy więc nie wspominam go aż tak źle. Owszem,mdliło mnie po wypiciu płynu,ale tylko przez chwilke

Do góry